«Στην κυβέρνηση δεν της αρέσει η τζάμπα μαγκιά στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής» δήλωσε ο Γιάννης Μπαλάφας, υποστηρίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση κάθε άλλο παρά πολιτική κατευνασμού ασκεί στην Τουρκία.

«Εμείς αντιμετωπίζουμε με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα» τις τουρκικές προκλήσεις πρόσθεσε ο κ. Μπαλάφας εκφράζοντας την εκτίμηση ότι «χωρίς να τις υποτιμάει κανείς (σ.σ. τις τουρκικές προκλήσεις) δείχνουν αυτές οι πρωτοβουλίες ότι γίνονται για εσωτερικη κατανάλωση», είπε μιλώντας στον ρ/σ Θέμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά το αν η κυβέρνηση θα δώσει δώρο Πάσχα ή άλλες παροχές στο δρόμο προς τις εκλογές ο κ. Μπαλάφας αφού αρχικά παραδέχθηκε ότι «την τριετία ήταν φυσικό να είμαστε ζορισμένοι με πολύ σκληρή εποπτεία» μετά την έξοδο από τα Μνημόνια «ακολουθούμε πολιτική για ανάσες και μέτρα ανακουφιστικά στα λαϊκά και μεσαία στρώματα που χτυπήθηκαν από τα μέτρα όλων των μνημονίων».

«Σε αυτά τα πλαίσια δεν αποκλείεται κανένα από τα μέτρα που λέτε. Κάναμε τον κατώτατο μισθό, τη μείωση ασφαλιστικών εισφορών, δεν κοπήκαν οι συντάξεις που ήταν το ατού της ΝΔ και βγήκαμε στις αγορές. Κρατώντας τις υποχρεώσεις μας, γιατί έχουμε υποχρεώσεις για μεγάλα πλεονάσματα» κατέληξε ο κ. Μπαλάφας..

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο