Πρωτοφανής είναι η αποθέωση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Από την ακριτική Ελλάδα, μέχρι τα πέρατα του κόσμου, βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος γίνονται δεκτοί με εκδηλώσεις ενθουσιασμού από τους απλούς πολίτες οι οποίοι τους ραίνουν με ρόδα και κοσμητικά επίθετα.

Από την εμφάνιση του υπουργού ΨΗΠΤΕ Ν. Παππά στο Κιλκίς, μέχρι την παρουσία του Γ. Βαρεμένου στην Αυστραλία, ο κόσμος δεν χάνει ευκαιρία για να δείξει την ικανοποίησή του για το κυβερνητικό έργο, τόσο στα εσωτερικά θέματα, όσο και στους σπουδαίους διπλωματικούς θριάμβους, ανάμεσα στους οποίους και η Συμφωνία των Πρεσπών.

«Προδότες», «ξεφτιλισμένοι», «φυλακή» και γιουχαΐσματα είναι μερικά μόνο από τα ενθουσιώδη συνθήματα με τα οποία οι πολίτες επιδοκιμάζουν τους πολιτευτές δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να πιάσουν τον παλμό τους και να νοιώθουν ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά για το αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές.

Είναι τόσο μεγάλη η ευχαρίστηση των ελλήνων πολιτών και ομογενών που αντικρίζουν τους Συριζαίους πολιτικούς που δεν διστάζουν μερικές φορές να τους πετάνε και μπουκάλια με νερό για να μη νοιώσουν διψασμένοι.

Για τον λόγο αυτό πολλά από τα στελέχη, επειδή είναι μετριόφρονες και δεν θέλουν να εκμεταλλεύονται το ηθικό τους πλεονέκτημα, αναγκάζονται να ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους.

Ερχόμενοι αντιμέτωποι με όλον αυτόν τον ενθουσιασμό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν χάνουν ευκαιρία να κάνουν τη μία σωστή δήλωση μετά την άλλη.

«Η Μακεδονία ήταν ξακουστή μόνο για τους γείτονές μας», δήλωσε ο κ Παππάς μετά την θριαμβευτική του εμφάνιση στο Κιλκίς. «Το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο», μας πληροφόρησε ο βουλευτής Γιάννης Τσιρώνης με αποτέλεσμα έναν ακόμα θρίαμβο.

Ούτε ο Νέρωνας στην αρχαία Ρώμη δεν απολάμβανε τέτοιας υποδοχής και αποδοχής στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τη μία σωστή απόφαση μετά την άλλη, όπως για παράδειγμα να προτείνει για υποψήφια ευρωβουλευτή την κόρη του μεγάλου συνθέτη Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη, η οποία είχε πάθει μια περιστασιακή αμνησία 5,5 ετών και ξέχασε να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της με αποτέλεσμα να συνεχίζει να εισπράττει τη σύνταξή της.

Με τόσο ρόδινο μέλλον να διαγράφεται εμπρός της η κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη τις εξαιρετικές της επιδόσεις σε όλα τα ζητήματα, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Με τη νίκη να τους ανήκει δικαιωματικά, τα κυβερνητικά στελέχη ετοιμάζονται να ριχτούν στον προεκλογικό αγώνα, βέβαια για τον τελικό, αδιαμφισβήτητο … θρίαμβο!!!

Γράψτε το σχόλιό σας