Ο Βασιλιάς της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι έχει αγωνιστεί και σκοράρει σε πολλά γήπεδα του πλανήτη και πλέον υπάρχουν χάρτες που παρουσιάζουν τα σημεία της γης που ο Αργεντινός έχει βρει δίχτυα
Τα σημεία της γης που ο Λιονέλ Μέσι έχει βρει δίχτυα είναι όπως θα φαντάζεται κάποιος πολλά. Πιθανόν θα χρειαστούν… χάρτες για να προσδιοριστούν με ακρίβεια. Ε, λοιπόν, τώρα οι εν λόγω χάρτες υπάρχουν.
Χαμηλά τα κεφάλια και τη... μπάλα, θέλει να βλέπει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως ανέφερε κατά την ομλία του στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το 1-0 επί της Μονακό στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.
Ο Μάνουελ Νόιερ είναι ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ωστόσο στο Παρί – Μπάγερν τα… έφαγε όλα όρθιος, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ δύο δεκαετιών!