Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Κιλιάν Μπαπέ θα ζητήσει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν»

«Ο Κιλιάν Μπαπέ θα ζητήσει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Γάλλος αστέρας Κιλιάν Μπαπέ φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει το Παρίσι για τη Μαδρίτη, σύμφωνα με το El Chiringuito

Μόλις χθες, η Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω της μαδριλένικης εφημερίδας Marca άφησε διαρροή πως ο σύλλογος δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Κίλιαν Μπαπέ το προσεχές καλοκαίρι.

Μερικές ώρες αργότερα, όμως, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως τελικά υπήρξε επαφή του Ζινεντίν Ζιντάν με τον 20χρονο επιθετικό της Παρί. Όπως μετέδωσε το El Chiringuito, οι δυο τους είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, με τον Μπαπέ να φαίνεται πρόθυμος να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκε στον τεχνικό της «βασίλισσας» θα ζητήσει να αποχωρήσει από το Παρίσι, ασκώντας έτσι πίεση στη διοίκηση των Παριζιάνων, ώστε να είναι δεκτική σε προτάσεις για την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρεται, στην επιχείρηση που ενορχηστρώνει η Ρεάλ για να ντύσει στα λευκά τον 20χρονο θα μπουν και οι Ίσκο, Χάμες οι οποίοι θα προσφερθούν στο γαλλικό σύλλογο ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Η Παρί έχει έλλειψη στα χώρο του κέντρου, με τον Ραμπιό να αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Μαδριλένοι ευελπιστούν πως θα μπορέσουν να τους δελεάσουν με τα ονόματα των δυο μεσοεπιθετικών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024