Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διευκρινίσεις Πετρόπουλου μετά το σάλο: Δεν δήλωσα ότι θα καταβληθεί δώρο Πάσχα

Διευκρινίσεις Πετρόπουλου μετά το σάλο: Δεν δήλωσα ότι θα καταβληθεί δώρο Πάσχα

Αλαλούμ προκάλεσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου που άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο καταβολής έκτακτου επιδόματος σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους, υπό τη μορφή δώρου Πάσχα

Αλαλούμ προκάλεσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου που άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο καταβολής έκτακτου επιδόματος σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους, υπό τη μορφή δώρου Πάσχα.

Οι αντιδράσεις στις δηλώσεις Πετρόπουλου, στο πλαίσιο συνέντευξης στο ραδιόφωνο News247, των οποίων όπως αποδείχθηκε δεν υπήρξε καμία συνεννόηση, ήταν άμεσες, τόσο από το υπουργείο Οικονομικών, το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και το υπουργείο Εργασίας, με την κυβέρνηση να «αδειάζει» σύσσωμη τον υφυπουργό Εργασίας και να αναγκάζουν και τον ίδιο σε διευκρινιστική δήλωση.

«Ουδέποτε δήλωσα ότι πρόκειται να καταβληθεί «Δώρο Πάσχα» στους συνταξιούχους» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε αναφερικά με τη «δήθεν καταβολής «Δώρου Πάσχα» στους συνταξιούχους», όπως υποστήριξε ο ίδιος. Ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε ότι ο ίδιος υπογράμμισε ότι «τα θέματα αυτά αποτελούν αντικείμενο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ο οποίος τα ανακοινώνει».

Σημειώνεται ότι ο Τ. Πετρόπουλος δήλωσε το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του News247, ότι «ακούγεται και λένε πολλοί ότι θα δώσουμε εκτάκτως ένα επίδομα, διότι υπάρχει ένα μέρος που μπορούμε να δώσουμε». Ο ίδιος πρόσθεσε πως «αυτές είναι αποφάσεις που σχεδιάζονται κεντρικά και ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει», αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο καταβολής επιδόματος, υπό τη μορφή δώρου Πάσχα σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους.

«Πρώτη φορά το άκουσα. Ρωτήστε τον κ. Πετρόπουλο», απάντησε από την πλευρά του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κληθείς να σχολιάσει αν τελικά υπάρχει στο σχεδιασμό της κυβέρνησης η καταβολή επιδόματος Πάσχα σε συνταξιούχους και εργαζόμενους στο Δημόσιο, ενώ αντίστοιχα κυβερνητικές πηγές δήλωναν επίσης ότι δεν υπάρχει κανένας τέτοιος σχεδιασμός. Αντίστοιχα άγνοια για το θέμα δήλωσε και το υπουργείο Εργασίας.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024