Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όλα Λάθος»: Χαμός στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου

«Όλα Λάθος»: Χαμός στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου

«Όλα Λάθος» φαίνεται να πηγαίνουν στη νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, καθώς απίστευτο παρασκήνιο έρχεται στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές τους παρουσιαστές της εκπομπής Πέτρο Κωστόπουλο και Άννα Μαρία Βέλλη

«Όλα Λάθος» φαίνεται να πηγαίνουν στη νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, καθώς απίστευτο παρασκήνιο έρχεται στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές τους παρουσιαστές της εκπομπής Πέτρο Κωστόπουλο και Άννα Μαρία Βέλλη .

Ειδικότερα, ορισμένα από αυτά, ήρθαν και στο προσκήνιο το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Άννα Μαρία Βέλλη σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα.

Αιτία, όπως ακούγεται, είναι η θέση στο τραπέζι και ο ρόλος που θα -έπρεπε να- έχει η Άννα Μαρία, με βάση όλα όσα υποτίθεται ότι είχε συμφωνήσει η ίδια με το κανάλι.

Στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε το πλούσιο παρασκήνιο:

«Την Πέμπτη παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, Νάνσυ Νικολαΐδου, την οποία αποκάλεσε στην πρεμιέρα «ζώον» στον αέρα, ο κ. Κωστόπουλος. Είναι τέσσερα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει εκεί και δεν ξέρουν από πού να το μαζέψουν. Βγήκε το Σάββατο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και άδειασε το κανάλι ότι δεν υπήρξαν πρόβες. Έκαναν μόνοι τους πρόβα οι άνθρωποι γιατί έλειπε στη Θεσσαλονίκη για εξτραδάκι.

Στο break υπήρχε ένα θέμα, διότι ο ένας καβαλούσε τον άλλον την ώρα που μιλούσε. Νωρίτερα, η Άννα Μαρία Βέλη απειλούσε τον σκηνοθέτη της ότι αν τυχόν η καρέκλα της μετακινηθεί θα φύγει, γιατί της είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι συμπαρουσιάστρια του Πέτρου και θα βρίσκεται δίπλα. Ξαφνικά, η καρέκλα της πήγε δίπλα στης Μαντώς Γαστεράτου».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024