Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Λόγω Τιμής: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σχολιάζει την επιστροφή της σειράς

Λόγω Τιμής: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σχολιάζει την επιστροφή της σειράς

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σχολίασε για πρώτη φορά την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς Λόγω Τιμής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σχολίασε για πρώτη φορά την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς Λόγω Τιμής, στις μικρές μας οθόνες.

Συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Μεναγάκη, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή της σειράς Λόγω Τιμής, που καθήλωσε πολλούς Έλληνες τηλεθεατές τη δεκαετία του ’90.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης, δήλωσε ενθουσιασμένος με το εν λόγω εγχείρημα, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να το παρακολουθήσει και εκείνος στη δική του οθόνη.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι πολύ τρυφερό αυτό που συμβαίνει με το Λόγω Τιμής. Χάρηκα όταν άκουσα την επιστροφή της σειράς. Σα θεατής περιμένω να δω πως είναι οι πρωταγωνιστές είκοσι χρόνια μετά… Τα δικά μου σενάρια δεν έχουν φθάσει στα είκοσι χρόνια»!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το Λόγω Τιμής:

Λόγω Τιμής μετά από 20 χρόνια

Υπενθυμίζεται ότι τα γυρίσματα του νέου κύκλου του Λόγω Τιμής έχουν ξεκινήσει δυναμικά, με τους συμμετέχοντες ηθοποιούς να δηλώνουν ενθουσιασμένοι!

Εκτός όμως από την γνωστή παρέα νέα πρόσωπα ετοιμάζονται να προστεθούν στη σειρά. Εκτός από τον Άλκη Κούρκουλο, την Βίκυ Βολιώτη, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, τον Δημήτρη Αλεξανδρή, την Άννα Δημητρακοπούλου και την Χριστίνα Αλεξανδριάν γνωστοί ηθοποιοί έχουν επιλεχθεί από την Μιρέλα Παπαοικονόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Λουκία Μιχαλοπούλου και η Μαρία Παπαφωτίου είναι αυτοί που αναμένεται να δούμε σύντομα στο νέο κύκλο που θα προβληθεί στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024