Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το ξεχωριστό δώρο του Έλτον Τζον για τα 72α του γενέθλια

Το ξεχωριστό δώρο του Έλτον Τζον για τα 72α του γενέθλια

Ο Έλτον Τζον με αφορμή τα 72α του γενέθλια, έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανακοίνωση...

Ένας από τους ζωντανούς θρύλους της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ο Έλτον Τζον έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανακοίνωση με αφορμή τα 72α του γενέθλια.

Ο διάσημος Βρετανός μουσικός και τραγουδιστής, γιόρτασε την ξεχωριστή μέρα, τη Δευτέρα 25 Μαρτίου κοινοποιώντας το εξώφυλλο και τον τίτλο της πρώτης του αυτοβιογραφίας με τίτλο «Me».

Ο Έλτον Τζον,  κοινοποίησε ένα σύντομο βίντεο στο Twitter αστειευόμενος: «Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος βλέπει αυτό, εκτός από εμένα, βέβαια».

Ο τόμος που έχει γράψει ο μύθος της κλασικής ροκ μαζί με τον συγγραφέα και κριτικό μουσικής, Αλέξη Πετρίδη, θα εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο Pan Macmillan στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Henry Holt στις ΗΠΑ.

Σημειώνεται ότι  η αυτοβιογραφία του Ελτον Τζον, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου 2019.

Ο Τζέρεμι Τρεβάθαν από τον εκδοτικό οίκο Pan Macmillan, έκανε λόγο για μια απίστευτα ειλικρινή, αστεία και προσωπική ιστορία:

«Ως βιβλίο, απλά προσφέρει περισσότερα απ’ όσα θα μπορούσαμε ποτέ να ελπίσουμε ότι θα προσφέρει. Είναι ειλικρινές, ειρωνικό, συγκινητικό, αποκαλυπτικό και ο αναγνώστης, αισθάνεται ότι ο Έλτον Τζον κάθεται εκεί, κοιτάζοντάς τον στα μάτια , γελώντας και μιλώντας απευθείας μαζί του – και είναι τόσο μεγάλη χαρά που βρίσκομαι σε αυτή την παρέα. Εγγυώμαι απολύτως ότι αυτά θα είναι τα απομνημονεύματα της δεκαετίας», δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Τρεβάθαν.

Η ζωή του Έλτον Τζον είναι επίσης θέμα της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας «Rocketman» που προγραμματίζεται να αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Μαϊου.

Ο τραγουδιστής αυτό το διάστημα δίνει συναυλίες στο πλαίσιο της τελευταίας, όπως έχει δηλώσει, περιοδείας του «Farewell Yellow Brick Road» που άρχισε στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια και περιλαμβάνει 300 εμφανίσεις του.

Ο Έλτον Τζον κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αναρίθμητα μηνύματα που έλαβε για τα γενέθλιά του.

Ο «Rocket Man» που έγινε Σερ

Ο Έλτον Τζον γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1947 στο Πίννερ του Λονδίνου.Ξεκίνησε να παίζει το πιάνο όταν ήταν μόλις τριών ετών ενώ στην ηλικιά των 11 εισήχθη στην Βασιλική Ακαδημία Μουσικής. Ξεκινησε να παίζει πιάνο και να τραγουδάει σε παμπ όταν ήταν 16 ετών. Το 1969 απάντησε σε μια αγγελία που ζητούσε τραγουδοποιούς και κάπως έτσι ήρθε και το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο.

Με καριέρα δεκαετιών, ο Έλτον Τζον είναι από τους πιο πετυχημένους μουσικούς όλων των εποχών. Έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις στην ιστορία της μουσικής, έχοντας κάνει πάνω από 3000 συναυλίες. Είναι ο τραγουδιστής με τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ και ραδιοφωνικές επιτυχίες στην ιστορία της Αμερικής, πίσω μόνο από τον Έλβις Πρίσλεϋ και τους The Beatles.

Μαζί με τα θρυλικά τραγούδια του Έλτον Τζον, τα εκτυφλωτικά κοστούμια του, είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που ολοκλήρωσαν τον μύθο γύρω από το όνομά του, καθώς απέκτησε μία θέση ανάμεσα στο «πάνθεον» των ποπ ειδώλων όλων των εποχών.

Only in

Η ίδια κοροϊδία – πάλι

Τα μέτρα «σωτηρίας» του αθηναϊκού κέντρου από το AirBnb, κάθε άλλο παρά σωτήρια αποδεικνύονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024