Φορτούνης, Δώνης και Σιόβας σε στιγμές χαλάρωσης
Οι σκόρερ της εθνικής κόντρα στο Λιχτενστάιν και ο Δημήτρης Σιόβας πήραν μερικές ανάσες πριν το δεύτερο παιχνίδι της Γαλανόλευκης την προσεχή Τρίτη (26/03)
Η Εθνική ξεκίνησε με το… δεξί το βράδυ του Σαββάτου (23/03) τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2020, επικρατώντας μετά από «γεμάτη» εμφάνιση στο Λιχτενστάιν με 2-0.
Σήμερα Κυριακή (24/03), ο αρχηγός του Ολυμπιακού δημοσίευσε μια φωτογραφία στην προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με πρωταγωνιστές τον ίδιο,τον έτερο σκόρερ της Εθνικής και τον Δημήτρη Σιόβα, μέσα σε μία πισίνα να απολαμβάνουν προφανώς μερικές στιγμές χαλάρωσης πριν από το δεύτερο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στη Βοσνία, την Τρίτη (26/03).
Δείτε την σχετική φωτογραφία:

- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442