Λαφαζάνης: Αν Κολοκοτρώνης και Παπαφλέσσας άκουγαν τα σημερινά κατεστημένα δεν θα υπήρχε Ελλάδα
«Οι Κολοκοτρώνηδες κι οι Παπαφλέσσηδες δείχνουν τον δρόμο της διεξόδου και όχι οι προσκυνημένοι της κυβέρνησης και των μνημονίων», δήλωσε σε μήνυμά του για την 25η Μαρτίου ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
«Αν ο Κολοκοτρώνης και ο Παπαφλέσσας άκουγαν τα σημερινά κατεστημένα, που λένε πως δεν γίνεται τίποτα και να καθίσουν όλοι στ’ αυγά τους, τότε η Ελλάδα δεν θα υπήρχε και θα συνέχιζε να είναι σκλαβωμένη, όπως περίπου είναι τα τελευταία μνημονιακά χρόνια», ανέφερε ο γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης από τον Κορυδαλλό, όπου βρέθηκε για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.
«Οι Κολοκοτρώνηδες, Καραϊσκάκηδες κι οι Παπαφλέσσηδες δείχνουν τον δρόμο της διεξόδου και της ελπίδας και όχι οι προσκυνημένοι, οι “Νενέκοι” της κυβέρνησης και των μνημονίων και οι υπάλληλοι των ολιγαρχιών και της νεοαποικιοκρατίας», κατέληξε ο γραμματέας της ΛΑΕ.
Τον κ. Λαφαζάνη συνόδευε ο Γιάννης Περσίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού με τον συνδυασμό «Ανυπότακτος Κορυδαλλός».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.