Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποδοκιμασίες στη Μελβούρνη: «Φασίστες» όσοι φώναζαν «τρέξε προδότη» λέει ο Βαρεμένος

Αποδοκιμασίες στη Μελβούρνη: «Φασίστες» όσοι φώναζαν «τρέξε προδότη» λέει ο Βαρεμένος

Με αποδοκιμασίες, γιουχαϊσματα και ύβρεις υποδέχθηκαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο ομογενείς στη Μελβούρνη της Αυστραλίας

Συνεχίζοντας την προσφιλή τακτική των κυβερνητικών στελεχών να «βαφτίζουν» φασίστες όσους τους αποδοκιμάζουν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος  έσπευσε να σχολιάσει τα γιουχαϊσματα που δέχθηκε στη Μελβούρνη, κάνοντας λόγο για μία «δράκα ανθρώπων που προσπάθησε να λερώσει έναν ιερό χώρο».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την παρέλαση στη Μελβούρνη της Αυστραλίας δέχθηκε άγριες αποδοκιμασίες με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Τρέξε προδότη», «αλήτη», «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία» φώναζαν  έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας κατά του κ. Βαρεμένου εκδηλώνοντας έτσι την οργή τους για τη Συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση.

Ο κ. Βαρεμένος λίγη ώρα αργότερα, με δηλώσεις του στο Θέμα Fm μίλησε για «φασιστικό σύνθημα» που ακούστηκε σε βάρος του «σαν αυτό που φωνάζουν οι χρυσαυγίτες για τους πολιτικούς».

Πρόσθεσε δε, ότι υπερασπίστηκε τον πολιτικό κόσμο εκφράζοντας τα αισθήματα ομοψυχίας των ομογενών που με μεταφέρθηκαν» σημειώνοντας μάλιστα πως του κάνει εντύπωση να αναπαράγονται εκφράσεις οι οποίες – όπως είπε – παραπέμπουν στον υπόκοσμο.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε ότι δεν έφυγε τρέχοντας από το σημείο αλλά ολοκλήρωσε την ομιλία του κανονικά.

Το χρονικό με τις αποδοκιμασίες

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης στη Μελβούρνη της Αυστραλίας , ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την ομιλία του με αποτέλεσμα αρκετοί από τους ομογενείς να τον αποδοκιμάσουν με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Προδότη, αλήτη» ήταν μερικές από τις λέξεις που χρησιμοποίησαν κατά του Γιώργου Βαρεμένου.

Η ομιλία του λόγω των αποδοκιμασιών ήταν πολύ δύσκολο να ακουστεί ενώ για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα για τον ίδιο, απομακρύνθηκε από το σημείο με τους ομογενείς του φωνάζουν «τρέξε προδότη».

Όταν η παρέλαση ολοκληρώθηκε και άρχισε την ομιλία του ο κ. Βαρεμένος, ομάδες ομογενών άρχισαν να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία», να αποκαλούν τον βουλευτή «αλήτη» και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες». Στην συνέχεια άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν γιουχάροντάς τον.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neoskosmos.com  αποδοκιμασίες κατά την διάρκεια της παρέλασης ήρθαν μία μέρα μετά την άρνηση εισόδου τόσο στον κ. Βαρεμένο όσο και τον πρόξενο Δημήτρη Μιχαλόπουλο, στην εκδήλωση για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της Παμμεσηνιακής Αδελφότητας Μελβούρνης και Βικτωρίας «Ο Παπαφλέσσας».

Breaking News out of Melbourne, Australia.Vice President of the Greek Parliament, Giorgos Varemenos was forced to leave the Greek Independence Day celebration in Melbourne, after he attended the parade and was chased away by attendees. Video by Peter Stavropoulos

Δημοσιεύτηκε από Greek City Times στις Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024