Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Lamborghini δεν αποκλείει τη σύγχρονη αναβίωση της LM002

Η Lamborghini δεν αποκλείει τη σύγχρονη αναβίωση της LM002

Η ιταλική φίρμα έχει ξεκινήσει να διερευνά την επέκτασή της και σε άλλες κατηγορίες συμπεριλαμβανομένης αυτής των GT αλλά και των SUV με πιο έντονο το DNA της περιπέτειας στα πρότυπα της αρχέτυπης LM002.

To μοναδικό SUV της Lamborghini δεν θυμίζει σε τίποτα την πρώτη της απόπειρα στην κατηγορία με την αρχέτυπο LM002, «παράλειψη» η οποία δεν αποκλείεται να αλλάξει στο μέλλον, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της ιταλικής φίρμας, Stefano Domenicalli.

Για την ακρίβεια, όπως δήλωσε ο ίδιος, η Lamborghini εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο κατασκευής ενός πιο περιπετειώδους SUV στο πνεύμα της LM002 καθώς υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο S. Domenicalli, το εμπνευσμένο από την LM002 νέο SUV της Lamborghini θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει το τέταρτο ή το πέμπτο μοντέλο της φίρμας.

Μια άλλη κατηγορία στην οποία επίσης σχεδιάζει να επεκταθεί η Lamborghini, σύμφωνα πάντα με τον επικεφαλής, είναι σε αυτή των GT με διάταξη 2+2 την οποία επίσης διερευνά σοβαρά.

Σύμφωνα με το Stefano Domenicalli αμφότερα τα παραπάνω projects βρίσκονται υπο διερεύνηση και αναμένεται να πάρουν το πράσινο φως με άγνωστη ακόμα σειρά προτεραιότητας, με φόντο τον επόμενο στόχο της φίρμας, της αύξησης των πωλήσεων της από 8.000 μονάδες σε 10.000 μονάδες.

Όπως σημείωσε ωστόσο ο ίδιος πρωτίστως θα πρέπει να επιτευχθεί ο στόχος των 8.000 μονάδων προκειμένου να μπορούν να γίνουν οι απαιτούμενες επενδύσεις που θα καταστήσουν βιώσιμη την εξέλιξη ενός τέταρτου μοντέλου.

Για την ιστορία, κατά το 2018 η Lamborghini διέθεσε συνολικά 5.750 αυτοκίνητα καταγράφοντας ένα ακόμα ιστορικό ρεκόρ καθώς προσαύξησε τις πωλήσεις της κατά 51 % σε σχέση με το 2017.

Sports in

«Βόμβα» Αταμάν για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό – Τι είπε ότι θα κάνει αν δεν πάει Final 4 το «τριφύλλι»

Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε πως αν δεν πάει ο Παναθηναϊκός στο Φάιναλ-4 θα φύγει από την ομάδα, θέλοντας να δείξει ουσιαστικά την μεγάλη πίστη που έχει στην πρόκριση επί της Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024