Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δήμητρα Λιάνη: 18 μήνες φυλάκιση για χρέη στο Δημόσιο

Δήμητρα Λιάνη: 18 μήνες φυλάκιση για χρέη στο Δημόσιο

Της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της κατ' εξακολούθηση μη καταβολής χρεών στο Δημόσιο

Μπορεί κάποτε η πρώην «πρώτη κυρία» της χώρας, ∆ήµητρα Λιάνη-Παπανδρέου, να έζησε ένδοξες στιγµές και να απολάµβανε τη «θαλπωρή» του Μεγάρου Μαξίµου, ωστόσο σήµερα πλέον η πραγµατικότητα είναι εντελώς διαφορετική και τα ραντεβού της µε τις δικαστικές Αρχές όχι και τόσο σπάνια.

Αιτία, όπως γράφει το Secret της εφημερίας  Παραπολιτικά, τα σοβαρά οικονοµικά προβλήµατα που αντιµετωπίζει και τα δυσβάσταχτα χρέη της είτε προς ιδιώτες είτε προς το ελληνικό ∆ηµόσιο.

Αυτά ήταν που οδήγησαν προ ηµερών την τελευταία σύντροφο του Ανδρέα Παπανδρέου να βρεθεί κατηγορούµενη ενώπιον του Ε’ Τριµελούς Πληµµελειοδικείου της Αθήνας, προκειµένου να δικαστεί για το αδίκηµα της κατ’ εξακολούθηση µη καταβολής χρεών στο ∆ηµόσιο.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, τα χρέη της ∆ήµητρας Λιάνη ξεπερνούν τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς όµως να έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό. Η κυρία Λιάνη επέλεξε να µη βρεθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και να µη δώσει το «παρών» στη δικαστική αίθουσα του Τριµελούς Πληµµελειοδικείου της Αθήνας. Αντίθετα, εκπροσωπήθηκε από τη συνήγορο υπεράσπισής της, η οποία παραστάθηκε στη δίκη. Αρχικά, η δικηγόρος υπέβαλε αίτηµα στο δικαστήριο για αναβολή της δίκης.

Ωστόσο, τόσο η εισαγγελέας όσο και οι τρεις πρωτοδίκες το απέρριψαν επισηµαίνοντας ότι ήδη η δίκη είχε αναβληθεί δύο φορές στο παρελθόν.

Σύµφωνα µε όσα ανέφερε η δικηγόρος της κυρίας Λιάνη στο δικαστήριο, η εντολέας της προτίθεται να αποπληρώσει την οφειλή στο ελληνικό ∆ηµόσιο – γι’ αυτό άλλωστε είχε ζητήσει την αναβολή της δίκης της δύο φορές, ωστόσο µέχρι τώρα δεν έχει καταστεί εφικτό να πωλήσει τις µεζονέτες στην Εκάλη, προκειµένου να καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024