Η Μπάγερν Μονάχου έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης στα πλέι όφ, καθώς κέρδισε με 73-71 τη Μπαρτσελόνα στη Γερμανία.
Το… φιλί της ζωής έδωσε ο Πέτερι Κόπονεν, που με δίποντο στην εκπνοή έδωσε τη νίκη. Με το αποτέλεσμα αυτό η Εφές είναι σίγουρα τέταρτη μια και οι Καταλανοί δεν προλαβαίνουν να την απειλήσουν.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες τα… έσπασαν από την περιφέρεια με συνέπεια το παιχνίδι να είναι καλό, να μην έχει ρυθμό και σκορ και τους δυο προπονητές να κάνουν αρκετές αλλαγές στις πεντάδες τους.
Η Μπαρτσελόνα είχε μια ελαφρά υπεροχή με τον Σίνγκλετον να είναι εύστοχος στις προσπάθειές του (27-28 στο 15’), ενώ το πρώτο μέρος έκλεισε με τους Καταλανούς να προηγούνται με 32-36.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Γερμανοί είχαν 3/10 τρίποντα και οι φιλοξενούμενοι 5/18!
Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με 11 πόντους διαφορά (49-60 στο 32’) και έδειξε πως έχει την εικόνα του νικητή, καθώς οι Πάνγκος και Τόμιτς συνεργάζονταν άψογα. Κι όμως οι Γερμανοί πεισματάρηδες δεν τα παράτησαν. Με επιμέρους σκορ 16-3 προηγήθηκαν με 65-63 στο 37’ και το ματς έγινε σούπερ ντέρμπι!
Στα 10’’ ο Λούσιτς με τρίποντο έκανε το 70-67 και στα 7’’ η Μπαρτσελόνα μείωσε σε 70-69, ενώ ο Ντζέντοβιτς με ½ βολές έκανε το 71-69 με τον Μπλάζιτς να κερδίζει φάουλ και με βολές να ισοφαρίζει σε 71-71 στα 6’’.
Ο Κόπονεν έκανε την τέλεια προσποίηση και με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 73-71 δίνοντας τη νίκη στη Μπάγερν μέσα σε έξαλλα πανηγύρια.
Το μεσημέρι της Τετάρτης παρουσιάστηκαν στο Καραϊσκάκη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2026-27 - Όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς
Η αγορά μεταπώλησης στις ΗΠΑ, η δυναμική τιμολόγηση και η εμπορευματοποίηση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου εκτοξεύουν τις τιμές των εισιτηρίων του μεγαλύτερου Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία
Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μέσα στον Ιούνιο, όπως ενημέρωσε ο Κώστας Καραπαπάς στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-27.