Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκιτς: «Δακρύζω όποτε βλέπω τον Άρη»

Νίκιτς: «Δακρύζω όποτε βλέπω τον Άρη»

Ο 35χρονος πρώην μέσος των κίτρινων παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη και μίλησε με πολύ συναισθηματικά λόγια για τον Αρη.

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Μπράνισλαβ Νίκιτς, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για το πέρασμα του από τους κίτρινους αλλά και τη φετινή πολύ καλή προσπάθεια.

Ο γιος τους παλαίμαχου άσου Νίκολα Νίκιτς τόνισε το πόσο πολύ αγαπάει τον «Θεό του πολέμου» και πόσο χαίρεται που πλέον η ομάδα πάει καλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράνισλαβ Νίκιτις:

-Για την τωρινή του ομάδα, την Κέρκυρα:

Τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Γίνεται μεγάλος αγώνας και αγωνιστικά και διοικητικά. Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί η θέση μου είναι δύσκολη. Θα κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια και αγωνιστικά. Με έχει μάθει ο πατέρας μου να μην τα παρατάω.

Ήρθα στον Άρη βοήθησα και ανέβηκε η ομάδα. Όταν έπαιζε ο μπαμπάς μου ήμουν δύο χρονών. ο μπαμπάς μου δεν είναι Άρης μόνο τα χρόνια που έπαιξε. Ακόμη και τώρα μιλάμε για έναν Αρειανό. Έτσι μεγάλωσε και μένα. Πέρυσι που μπόρεσα να έρθω και να παίξω, ήταν ιδανικό να σταματήσω πέρυσι.

-Για το τι σκέφτεται τώρα:

Πιστεύω ότι μπορώ να συνεχίσω το ποδόσφαιρο. Νιώθω πολύ καλά και είμαι καλά. Του χρόνου θα είμαι 36, τα χρόνια περνάνε το καταλαβαίνω αλλά δεν έχω βάλει κάποιο όριο είμαι καλά. Όταν θα έρθω στην προπόνηση και δεν θα έχω όρεξη και τρέλα, θα πω τέλος. Εδώ πέντε μήνες είμαι απλήρωτος και όμως ακόμη συνεχίζω να προσπαθώ.

-Για τον Άρη τώρα:

Βλέπω τον Άρη να είναι πολύ καλά. Και στην αρχή είχα πει πεντάδα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, μετά όμως τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά και είχαμε τις αλλαγές. Μπορεί και ο Ερέρα να το είχε πετύχει αν είχε πιο πολύ χρόνο. Ο Παντελίδης είναι πολύ καλός, ξέρει την κατηγορία και έχουν γίνει καλές κινήσεις και με τους καινούριους παίκτες.

Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και ότι είναι καλός άνθρωπος. Παίζει μεγάλο ρόλο. Η ομάδα έχει πάρει τον σωστό δρόμο και είμαστε πολύ καλά. Γιατί όχι να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Βλέπω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Για την έδρα δεν συζητάμε καν.

-Για την πορεία του:

Πιστεύω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο να πάρει και την τέταρτη θέση. Ο κόσμος στάθηκε δίπλα. Η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια ήταν Β εθνική και τώρα είμαστε κοντά στο να πάμε Ευρώπη. Για την πεντάδα ήμουν σίγουρος.

-Για τα παιδιά:

Χθες το συζητούσαμε για τον Βαλεριάνο. Ο Βαλεριάνος είναι παικτάρα. Λίγο πρέπει να φτιάξει το μυαλό και θα κάνει μεγάλα πράγματα. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός παίκτες. Μακάρι να είναι ένα μεγάλο πάτημα για αυτόν. Χθες ήταν σταθερός και πολύ καλός στην δουλειά του. Είναι ένας πολύ καλός μπακ. Μακάρι να δείξει την αξία του.

-Για Δεληζήση και για αυτούς που μείνανε:

Είχε μία ατυχία ο Διαμαντόπουλος αλλά θα βοηθήσει όταν θα επιστρέψει. Ο Δεληζήσης είναι αρχηγάρα, είναι πολεμιστής. Από τον Τζανακάκη ξέρουμε τι να περιμένουμε. Το αναγνωρίζει ο κόσμος και όλοι το βλέπουμε. Έχουμε μία πολύ καλή βάση και με τους παίκτες που έχουν έρθει.

-Για το αν ξεχωρίζει κάποιον:

Μου αρέσει ο Μπάσα γιατί έχει την ηρεμία. Ο Ματίγια είναι πολύ ωραίος. Μου αρέσει πολύ ο Γκαρσία γιατί είναι πολύ καλός παίκτης, ο Λάρσον φαίνεται ότι έχει ποιότητα, ο Ντιγκινί κάνει την διαφορά. Αλλά ο καθένας έχει δώσει κάτι, γι’ αυτό έχει πάει έτσι η ομάδα. Όλοι είναι ομάδα αυτό είναι σημαντικό. Όταν έχεις τόση στήριξη και από την κερκίδα δεν μπορείς να μην δώσεις τα πάντα.

-Για το αν του λείπει:

Όταν έβλεπα το παιχνίδι την Δευτέρα, σε μία φάση ήμουν έτοιμος να βάλω τ κλάματα. Θυμόμουν τα παιχνίδια και μόνο που την φοράς και κοιτάω το σήμα στην καρδιά ανατριχιάζω. Ο κόσμος είναι μεγάλη δύναμη.

Γι’ αυτό σου λέω ότι ήταν η ιδανική στιγμή να σταματήσω πέρυσι μετά τον Άρη. Μετά τον Άρη δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω μου έλεγε ο πατέρας μου. Μου λείπει πάρα πολύ αυτό που είχε πέρυσι.

-Για την φουτμπολ λιγκ:

Εμείς ήμασταν πάρα πολύ καλά. Δεν ήμασταν τέλεια, αλλά ήμασταν δεύτερη θέση. Κάναμε μία ήττα και ήρθαν αλλαγές. Ο στρατιώτης όταν πεινάει δύσκολα παλεύει. Είναι δύσκολα όταν ξέρω ότι το παιδί του άλλου πεινάει, πως θα του πω εγώ ότι πρέπει να παλέψει. Αλλά αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλοι το γνωρίζουμε. Έχουμε κάνει κάποια κακά αποτελέσματα, αλλά είμαστε 7 πόντους πίσω από τον δεύτερο.

-Για τον Άρη:

Ο Άρης δεν άξιζε να είναι στην δεύτερη κατηγορία. Τώρα ανέβηκε και αυτό του αξίζει, να είναι στα μεγάλα σαλόνια.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024