Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ισοπαλία για την Εθνική Νέων

Ισοπαλία για την Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων της Ελλάδας αν και προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (2-2) από την αντίστοιχη της Δανίας στην πρεμιέρα της β' φάσης των προκριματικών του EURO U19 του 2019.

Η ομάδα Κ19 της Ελλάδας υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Δανίας στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της β’ φάσης των Ομίλων για τα προκριματικά του EURO U19.

Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ με τον Τσαούση να ευστοχεί σε πέναλτι (19’) το οποίο κέρδισε ο Μπότος. Οι Δανοί απάντησαν με τις ευκαιρίες των Γένσεν (27’) και Κάαστρουπ (δοκάρι στο 28’), αλλά η Ελλάδα είχε και δεύτερο γκολ.

Ο σκόρερ Τσαούσης έγινε αυτή τη φορά δημιουργός και έδωσε την ευκαιρία στον Μελιόπουλο να κάνει το 2-0 στο 37’, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι νεαροί διεθνείς μας έχασα διπλή ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς με τους Μπότο και Μελιόπουλο (51’), σε κομβικό σημείο όπως αποδείχθηκε, μιας και από εκεί και πέρα οι Δανοί ανέβασαν στροφές και πήραν τα ηνία της αναμέτρησης.

Αρχικά μείωσαν με τέρμα του Κάουφμαν στο 60’ και στη συνέχεια με τον ίδιο παίκτη ισοφάρισαν στο 72’. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έχασαν ευκαιρία να πάρουν τη νίκη αλλά ο Νικοπολίδης νίκησε τον Γένσεν, με τις δύο ομάδες τελικά να μένουν στο 2-2, μοιραζόμενοι από έναν βαθμό στον Όμιλο που βρίσκονται μαζί τους Αγγλία και Τσεχία.

Εθνική Ελλάδος Κ19: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Τσαούσης (81΄Γαϊτανίδης) , Μιχαηλίδης, Νεοφυτίδης, Εμμανουηλίδης, Μελιόπουλος (60΄Τσιγάρας), Διαμάντης, Μπότος, Σέχου, Γκαργκαλατζίδης (71΄Λιάβας)

Εθνική Δανίας Κ19: Μπερνάτ, Σέρι, Κλίτεν, Χρίστενσεν, Κλίτεν, Μάντσεν, Κάουφμαν, Γένσεν, Γκούντμαν, Κάαστρουπ (58΄Νταμσγκαρντ), Γένσεν (70΄ Μπίντστρουπ)

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024