Η παρουσία του Λέο Ζαμπά στο Πόρτο και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κλείσει τον Ολιβέιρα είναι τα δύο θέματα που απασχολούν την διοίκηση Σαββίδη, τα οποία όμως δεν σχετίζονται μεταξύ τους όπως αναφέρουν από την Τούμπα
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην Τούμπα να σκέφτονται φιέστες και σαμπάνιες, όμως στα γραφεία της Μικράς Ασίας ξεκίνησαν το μεταγραφικό πλάνο για τη νέα χρονιά. Ο Δικέφαλος τη χρονιά 2019-2020 θα παρουσιαστεί με αρκετά νέα πρόσωπα καθώς θα έχουμε τον επαναπατρισμό δανεικών ποδοσφαιριστών, την απόκτηση παικτών πρώτης γραμμής, αλλά και αποχωρήσεις.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.