Την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών θα τελεσθεί η κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου που απεβίωσε χθες (19/3) σε ηλικία 88 ετών απλώνοντας το πέπλο του πένθους σε όλη την αθλητική και επιχειρηματική κοινότητα.
Πριν από την νεκρώσιμο ακολουθία, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 14:00, η σορός του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 08:00 έως τις 12:30, ώστε να έχει τη δυνατότητα να τον αποχαιρετήσει όλος ο κόσμος που το επιθυμεί.
Η ταφή του θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών με σημαία του Παναθηναϊκού όπως ο ίδιος είχε ζητήσει…
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»