Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν το πίστευα όταν μου είπε ο ΛεΜπρόν ότι με λατρεύει»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν το πίστευα όταν μου είπε ο ΛεΜπρόν ότι με λατρεύει»

H «υπόκλιση» του ΛεΜπρόν στον Ελληνα σταρ και η έκπληξη του τελευταίου για την αποθέωση του «King James».

Έλληνας σούπερ σταρ, πάντως, με συνέντευξή του στο «Associated Press» φρόντισε να αποθεώσει τον «Βασιλιά», μιλώντας για τα εξαιρετικά λόγια, που ο ίδιος του είπε για τον τρόπο παιχνιδιού του, σπεύδοντας να διευκρινίσει, ότι πάντα ήθελε να του μοιάσει. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πιθανότητα να είναι το πρόσωπο της λίγκας και τόνισε, ότι θέλει κυρίως να είναι ο εαυτός του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντετοκούνμπο:

Για το αν θα είναι το πρόσωπο της λίγκας: «Πολλοί λένε πως θα μπορούσα να είμαι το πρόσωπο της λίγκας. Τελευταία, κάποιοι το είπαν και σε μένα. Οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι, ξέρετε, η οικογένεια, η κοπέλα μου, η μητέρα μου, τα αδέλφια μου και ο κόσμος λέει πως δεν θα μπορούσα γιατί δεν είμαι Αμερικάνος, δεν έχω την αμερικανικη κουλτούρα μέσα μου. Το σκέφτηκα…

Μήπως θα έπρεπε να προσθέσω κάτι από αμερικάνικη κουλτούρα, να έρχομαι με κουστούμι στο παιχνίδι; Να αμερικανοποιηθώ λίγο περισσότερο; Αλλά, κοίτα… Αν δεν μπορώ να είμαι το πρόσωπο της λίγκας, όντας ο εαυτός μου, δεν θέλω να είμαι το πρόσωπο της λίγκας. Αυτό είναι όλο».

Για τον ΛεΜπρόν: «Μου είπε πως λατρεύει τα πάντα πάνω σε μένα. «Σε ποιον; Σε εμένα;», του είπα». Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Είναι, όμως, ένα από τα πρότυπά μου, ένας από τους παίκτες που παρακολουθούσα. Είναι από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα και προσπάθησα να του μοιάσω, να παίζω στο δικό του στυλ. Το να λέει ένας τέτοιος θρύλος, λοιπόν, ότι λατρεύει τα πάντα πάνω μου, είναι απίστευτο».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024