Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπέτις – Μπαρτσελόνα 1-4

Μπέτις – Μπαρτσελόνα 1-4

Με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει πάλι... τα δικά του, η Μπαρτσελόνα πέρασε νικηφόρα και από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και ουσιαστικά «κλείδωσε» και τον φετινό τίτλο, δέκα αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του ισπανικού πρωταθλήματος

Ο Αργεντινός σουπερστάρ της Μπαρτσελόνα, ο… Θεός της Καταλονίας, πέτυχε χατ-τρικ και «υπέγραψε» το 4-1 της ομάδας του επί της Ρεάλ Μπέτις που την φέρνει στο +10 από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ουσιαστικά προετοιμάζει την… φιέστα.

Ο Μέσι σκοράροντας στο 18΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με πλασέ, μετά από «μαγική» ασίστ του Σουάρες με «τακουνάκι», και στο 85΄ με σουτ γνώρισε την αποθέωση από τους αντίπαλους φιλάθλους και έδωσε ακόμα μια ποδοσφαιρική παράσταση.

Ο Σουάρες πέτυχε με εξαιρετική ατομική ενέργεια στο 63΄ το άλλο γκολ των «μπλαουγκράνα», που βρίσκονται πλέον αγκαλιά με τον τίτλο (στο +10 από την Ατλέτικο και στο +12 από τη Ρεάλ), μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της σεζόν, σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Το μόνο μελανό σημείο για την Μπαρτσελόνα, ήταν ο τραυματισμός του Λουίς Σουάρες, που αποχώρησε λίγα λεπτά πριν τη λήξη με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Πάου Λόπεθ, Σίντνεϊ, Μπαρτρά, Μαντί, Καρβάλιο (78′ Μορόν), Γκουρδάδο, Κανάλες, Λο Σέλσο (68′ Εμερσον), Χοακίν (68′ Λαϊνές), Τέγιο, Χεσέ

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Αρτούρ (64′ Σεμέντο), Βιδάλ, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (88′ Αλενιά), Μέσι, Λουίς Σουάρες (90′ Κουτίνιο).

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024