Μιλγουόκι Μπακς – Φιλαδέλφια 76ερς 125-130
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σάρωσε τα πάντα στο παιχνίδι με τους Σίξερς, σημειώνοντας νέο ρεκόρ καριέρας με 52 πόντους, ωστόσο οι Μπακς ηττήθηκαν εντός έδρας με 130-125.
Η εξωγήινη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν ήταν αρκετή για τα Ελάφια, που έχασαν εντός έδρας με 130-125 από τους Σίξερς, στο ντέρμπι της Ανατολής και υποχώρησαν στο 52-18, με τους Σίξεςρ να ανεβαίνουν στο 45-25.
Ο «Greek Freak» ήταν ασταμάτητος, ακόμη κι όταν τραυματίστηκε ( γύρισε τον αστράγαλό του και χρειάστηκε να πάει για λίγη ώρα στον πάγκο). Έκανε ρεκόρ καριέρας με 52 πόντους (12/18 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 19/21 βολές), αν και είχε μόλις 12, στο α΄ ημίχρονο, μάζεψε 16 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ και είχε επίσης δύο κλεψίματα, ένα μπλοκ και μόλις ένα λάθος.
Ο Έλληνας φόργουορντ όμως δεν είχε ιδιαίτερη συμπαράσταση, πέραν του Κρις Μίντλετον (19π., 7ρ., 6ασ.), ενώ από τους Μπακς έλειψε πολύ ο Μάλκολμ Μπρόγκντον, ο οποίος θα μείνει τουλάχιστον έξι εβδομάδες εκτός δράσης, λόγω προβλήματος στο πέλμα, και μάλλον θα χάσει και τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ.
Για τους Σίξερς διακριθείς για ακόμα μία φορά φέτος ο Τζοέλ Εμπίιντ με 40 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ πολύτιμος ήταν και ο Μπάτλερ με 27 πόντους.
Αμφίρροπο ήταν το παιχνίδι καθόλη τη διάρκειά του, με τους φιλοξενούμενους να το ελέγχουν έχοντας διψήφια διαφορά στο μεγαλύτερο διάστημα της τέταρτης περιόδου. Τα Ελάφια, ωστόσο, δεν πέταξαν λευκή πετσέτα και πήγαν να το… κλέψουν στην εκπνοή, χωρίς αποτέλεσμα.
Με γκολ φάουλ του Αντετοκούνμπο 1:18 πριν από τη λήξη έγινε το 114-118, ο Σίμονς όμως με κάρφωμα έκανε το 114-120. Ο Μπλέντσο μείωσε ξανά στους 4 για την ομάδα του, όμως ο Εμπίντ με τρίποντο έστειλε τη διαφορά στους επτά. Ο Λόπεζ μείωσε στους τρεις πόντους με 6,9″ για το φινάλε, αλλά η ήττα δεν αποφεύχθηκε.
Τα δωδεκάλεπτα: 28-31, 25-31, 29-27, 43-41
The Greek Freak posted MVP numbers:
52 PTS (career-high) | 16 REB | 7 AST | 2 STL | 1 BLK | 58% FG#FearTheDeer pic.twitter.com/7pIOBURhqa
— Milwaukee Bucks (@Bucks) March 17, 2019
- Αποσύρεται από την υπόθεση του Τολιόπουλου ο ΠΑΟΚ
- «Ο Χεζόνια θέλει πάνω από 3.500.000 ευρώ – Στο κόλπο για την απόκτηση του η Εφές»
- Η Euroleague και οι καλύτερες φάσεις του MVP, Σάσα Βεζένκοφ (vid)
- Επίσημο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη Νίγκρο
- Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για το τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη – Μέσα ο Σπανούλης
- Γιατί ο Εμμανουήλ Καραλής δυσκολεύεται να φτάσει ξανά στα 6 μέτρα
- Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Γκατσίνοβιτς (vid)
- Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει «κλειδώσει» οριστικά η μεταγραφή του Φρανσίσκο στη Βιλερμπάν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442