Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά από περίπατο έρχεται στο ΣΕΦ η Μπάγερν

Μετά από περίπατο έρχεται στο ΣΕΦ η Μπάγερν

Οι Βαυαροί επικράτησαν της Μιτελντόιτσερ με 92-67 για το γερμανικό πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας, λίγο πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε άνετα την Μιτελντόιτσερ με 92-67 και συνεχίζει απτόητη στην κορυφή της Bundesliga, δύο μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι Βαυαροί έρχονται στην χώρα μας με ανεβασμένη τη ψυχολογία τους για την κόντρα τους με τους Ερυθρόλευκους, σε ένα αγώνα που τον θέλουν και αυτοί εκτός από την ομάδα του Πειραιά, αφού έχουν βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση στα πλέι οφ. Ο Ράντονιτς δεν είχε στην διάθεσή του τον Κόπονεν, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα στη μέση κατά την προθέρμανση της αναμέτρησης, όπως και τον Γιόβιτ, ενώ προτίμησε να ξεκουράσει τον Ντέρικ Ουίλιαμς.

Αναφορικά με το παιχνίδι, η Μπάγερν επωφελήθηκε το 31-20 που είχε στο δεύτερο δεκάλεπτο και από τη στιγμή που έφτασε την διαφορά στους 17 πόντους, δεν είχε πρόβλημα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Για το συγκρότημα του Ράντονιτς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπούκερ με 15 πόντους, ενώ οι, Ντζέντοβιτς και Ραντόσεβιτς είχαν από 13.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024