Ματίγια: «Στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό»

Ματίγια: «Στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό»

Όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα θέλει να πλασαριστεί ο Άρης, σύμφωνα με τον Ισπανό ανασταλτικό μέσο.

Η εμφάνιση του Άρη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το άνετο 5-0 ήταν ένα δώρο γενεθλίων για τον σύλλογο, που έχει γενέθλια την ερχόμενη Δευτέρα (25/03), όπως ανέφερε ο Χαβιέ Ματίγια στον φακό της ΕΡΤ. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ δήλωσε πολύ ευχαριστημένος που αγωνίζεται στους κίτρινους και τόνισε πως η ομάδα του έχει βλέψεις για την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Για τα 105 χρόνια που συμπληρώνει ο σύλλογος σε λίγες μέρες: «Ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς. Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς το παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε και από το αποτέλεσμα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για το κυνήγι της τέταρτης θέσης: «Η πέμπτη θέση είναι αυτή που θέλουμε για να βγούμε στην Ευρώπη, αλλά όσο υπάρχει πιθανότητα θα στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό. Ήρθαμε από μία δύσκολη αγωνιστική, οπότε θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Το σημαντικότερο παιχνίδι είναι αυτό που έρχεται και είναι πάλι στην έδρα μας. Σε όποιο παιχνίδι παίζουμε θέλουμε να κερδίζουμε και όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για την παρουσία του στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και στη Θεσσαλονίκη. Με την ομάδα έχουμε ένα εξαιρετικό σερί εμφανίσεων. Αισθάνομαι ότι έχω ρόλο και ότι μπορώ να βοηθήσω. Και η οικογένειά μου είναι καλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ όμορφο να παίζουμε ανά δύο εβδομάδες μπροστά σε αυτό τον κόσμο».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Ο βαλλιστικός έλεγχος ούτε αθωώνει ούτε καταδικάζει τον ύποπτο για την δολοφονία Κερκ

Θρίλερ με την δολοφονία του Τσάρλι Κερκ καθώς ο βαλλιστικός έλεγχος αποδείχθηκε ασαφής για να αθωώσει ή να ενοχοποιήσει περαιτέρω τον ύποπτο για τον φόνο εν μέσω θεωριών συνομωσίας.

Σύνταξη

Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες

Το νέο μοντέλο AI Claude Mythos της Anthropic θα μπορούσε να αποκαλύψει τρωτά σημεία στις κυβερνοάμυνες των τραπεζών

Ευθύμιος Τσιλιόπουλος
Ευθύμιος Τσιλιόπουλος

Εκλογές επί εκλογών

Ο φιλορώσος πρώην πρόεδρος Ράντεφ προηγείται στις δημοσκοπήσεις με ποσοστό που δεν του εξασφαλίζει αυτοδυναμία. Αναμένεται σχεδόν διπλάσια προσέλευση από τις εκλογές του 2024

Σύνταξη

Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο

Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε το σωφρονιστικό σύστημα της Καλιφόρνιας, υποστηρίζοντας ότι δεν έπρεπε να βρίσκεται στο ίδιο κελί μαζί με έναν συγκρατούμενο που τον μαχαίρωσε 16 φορές πέρυσι

Σύνταξη

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι διοικητής των εφέδρων ο οποίος βρίσκονταν στον Λίβανο και χτυπήθηκε με άλλους 3 στρατιώτες, πέθανε αφού είχε τραυματιστεί σοβαρά την Παρασκευή από εκρηκτικό μηχανισμό

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version