Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανήλικη μαθήτρια και νεαρές γυναίκες στα δίχτυα κυκλώματος μαστρωπών

Ανήλικη μαθήτρια και νεαρές γυναίκες στα δίχτυα κυκλώματος μαστρωπών

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τα μέλη του κυκλώματος υπόσχονταν προστασία και υποστήριξη στο ανήλικο κορίτσι, προκειμένου αυτό να συμφωνήσει να εκδίδεται.

Μια ανήλικη μαθήτρια λυκείου, καθώς και νεαρές φοιτήτριες βρίσκονται μεταξύ των ατόμων που συνελήφθησαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Ασφάλειας Αττικής, για την εξάρθρωση κυκλώματος που εξέδιδε γυναίκες μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του κυκλώματος φαίνεται πως στρατολογούσαν αλλοδαπές γυναίκες που αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μεταφέροντας τες στην Ελλάδα, αλλά και Ελληνίδες , τις οποίες ανάγκαζαν να εγκατασταθούν σε κατοικίες εντός Αθηνών και να πραγματοποιούν ραντεβού με «πελάτες» που οι ίδιοι κανόνιζαν για λογαριασμό τους,

Το κύκλωμα εκμεταλλευόταν 45 γυναίκες, 15 γυναίκες ελληνικής υπηκοότητας και 30 αλλοδαπές (από Αλβανία, Ρωσία και Ρουμανία).

Επικεφαλής του ήταν ένας Έλληνας, ο οποίος επέλεγε να προσεγγίζει σε καφετέριες, μπαρ και νυχτερινά κέντρα, οικονομικά ή κοινωνικά ευάλωτες γυναίκες. Κάποιες εξ αυτών συμμετείχαν στο κύκλωμα για οικονομικούς λόγους, ενώ κάποιες άλλες πίστευαν πως θα ακολουθήσουν καριέρα μοντέλου.

Τα μέλη της σπείρας προκειμένου να πείσουν τις γυναίκες τους υπόσχονταν νόμιμη εργασία και ψευδείς διαβεβαιώσεις για τη δυνατότητα απασχόλησης τους αποκλειστικά ως συνοδών, χωρίς την πραγματοποίηση σεξουαλικών επαφών. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τα μέλη του κυκλώματος υπόσχονταν προστασία και υποστήριξη στο ανήλικο κορίτσι, προκειμένου αυτό να συμφωνήσει να εκδίδεται.

Τα ραντεβού δίνονταν μέσω διαδικτύου έναντι 130 ευρώ. Στη συνέχεια οι γυναίκες μεταφέρονταν σε ξενοδοχεία και οικίες ανά την Αττική.
Το κύκλωμα, το οποίο λειτουργούσε ακόμα και γραφείο «ερωτικών ραντεβού», δρούσε τα τρία τελευταία χρόνια και ο μέσος όρος των ραντεβού ήταν 30 την ημέρα. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων, παρακρατούνταν από τα μέλη της οργάνωσης και διαμοιράζονταν, αναλόγως με τον ρόλο του καθενός.   Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4.390 ευρώ, επτά αυτοκίνητα, ως μέσα μεταφοράς των γυναικών στα ραντεβού και πλήθος ιδιόχειρων σημειωμάτων. Διαπιστώθηκε επίσης ότι οι επαγγελματικές φωτογραφίσεις γίνονταν σε βίλα στη Γλυφάδα.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024