Τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ έκαναν τον Σισέ να φύγει τρέχοντας!
Η αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα και τα καπνογόνα ανάγκασε τον Τζιμπρίλ Σισέ να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου – Σε φυγή τράπηκε και ο Νικ Καλάθης!
Ηρθε, βραβεύτηκε και έφυγε τρέχοντας. Ο λόγος για τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και είδε τους χουλιγκάνους να τα κάνουν μπάχαλο, αναγκάζοντας τον Γερμανό διαιτητή να διατάξει την οριστική αναβολή του αγώνα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.