Θρίαμβος του Ολυμπιακού πήρε το Κύπελλο (23-13)

Θρίαμβος του Ολυμπιακού πήρε το Κύπελλο (23-13)

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε (23-13) της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και κατέκτησε τον τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο κόντρα στην ΑΕΚ (23 – 13) στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ που έγινε στην Πάτρα, και κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα με κορυφαίους τους Τζηρά (10 γκολ) και Τσιλιμπάρη (διψήφιο αριθμό επεμβάσεων), «πάτησε» την Ένωση που έδειχνε μπλοκαρισμένη επιθετικά και με εκπληκτική εμφάνιση πήρε ξεκάθαρη νίκη (23-13) και σήκωσε την κούπα.

Από την πρώτη στιγμή οι Ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και με «όπλο» την άμυνα δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ (πρώτη επιθετικά ομάδα του πρωταθλήματος) να κάνει το παιχνίδι της.

Ο Δημήτρη Τζηράς στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε επτά τέρματα ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του που ήταν μπροστά σε όλο το ημίωρο! Από πλευράς της η Ένωση προσπαθούσε να μείνει στο παιχνίδι με επιθέσεις κυρίως από τους ίντερ της.

Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Τζηρά να δίνει προβάδισμα έξι τερμάτων στην ομάδα του με το ένατο προσωπικό του τέρμα (17-11). Μετά από 44 περίπου λεπτά παιχνιδιού υπήρξε μικρή διακοπή για να καθαριστεί το τερέν, μα τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια.

Η Ένωση ήταν μόνιμα πίσω στο σκορ, κατάφερε να μειώσει μέχρι στο -4, όμως οι Πειραιώτες έβρισκαν συνεχώς λύσεις επιθετικά, ενώ στα μετόπισθεν αρνούνταν να δεχτούν γκολ. Ο Ρέινα έκανε το +6 και ο Τσίλης στη συνέχεια μετά από κλέψιμο προ κενής εστίας έκανε το +7 (20-13).

Η ΑΕΚ φάνηκε να αποδέχεται την μοίρα της και δεν επιχείρησε το κάτι παραπάνω για να έρθει η ανατροπή. Ο Ολυμπιακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο εμφατικό 23-13 και έκανε το back to back κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Στο μυαλό του ζωγράφου Δημήτρη Ρόκου: «Άνδρες της διπλανής πόρτας καμαρώνουν αυτάρεσκα με τα όπλα τους»

Στο βιβλίο THE END του Δημήτρη Ρόκου συναντάμε τη βία ως ναρκισσιστική φαντασίωση, το τέρας της Τεχνητής Νοημοσύνης και τη διάσπαση προσοχής.

Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου

Τι λέει ο ιδιοκτήτης της στάνης στην ταράτσα κτιρίου στους Αμπελόκηπους - «Καμία εμπλοκή» λέει ο ΕΦΕΤ

Ο άνδρας φέρεται να είχε διαμορφώσει την ταράτσα 16ου ορόφου σε πρόχειρη στάνη, όπου διατηρούσε κατσίκες, κότες, πάπιες και άλλα πτηνά, τοποθετημένα σε αυτοσχέδιες κατασκευές

Σύνταξη

Τουρισμός: Ποια είναι τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα και δεξιότητες

Ο ελληνικός τουρισμός, ετοιμάζεται για τη θερινή σεζόν, εν μέσω διεθνών αναταράξεων. Νέο ψηφιακό εργαλείο «σκανάρει» σε real time τις αγγελίες εργασίας και παρέχει πολύτιμες πληροφορίες.

Αφροδίτη Τζιαντζή
Αφροδίτη Τζιαντζή

Φρουτο-δυστοπία, AI slop και μισογυνισμός: Τι είναι το «fruit drama» που έχει καταλάβει το TikTok;

Μια φράουλα με πουκάμισο με βαθύ ντεκολτέ και μίνι φούστα σκύβει να σηκώσει ένα στυλό από το πάτωμα. Μια ομάδα από μπανάνες με κοστούμια την παρακολουθεί. Αυτό το βίντεο στο TikTok έχει σχεδόν 900.000 προβολές

Σιμόνη Σωτηρέλη Παπαδοπούλου
Σιμόνη Σωτηρέλη Παπαδοπούλου

Δήμαρχος Μαραθώνα στο in: Θα ζητήσουμε παράταση της κήρυξης του Δήμου μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας μιλώντας στο in εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου μας και αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκάλεσαν στο δήμο τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version