Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίαμβος του Ολυμπιακού πήρε το Κύπελλο (23-13)

Θρίαμβος του Ολυμπιακού πήρε το Κύπελλο (23-13)

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε (23-13) της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και κατέκτησε τον τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο κόντρα στην ΑΕΚ (23 – 13) στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ που έγινε στην Πάτρα, και κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα με κορυφαίους τους Τζηρά (10 γκολ) και Τσιλιμπάρη (διψήφιο αριθμό επεμβάσεων), «πάτησε» την Ένωση που έδειχνε μπλοκαρισμένη επιθετικά και με εκπληκτική εμφάνιση πήρε ξεκάθαρη νίκη (23-13) και σήκωσε την κούπα.

Από την πρώτη στιγμή οι Ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και με «όπλο» την άμυνα δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ (πρώτη επιθετικά ομάδα του πρωταθλήματος) να κάνει το παιχνίδι της.

Ο Δημήτρη Τζηράς στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε επτά τέρματα ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του που ήταν μπροστά σε όλο το ημίωρο! Από πλευράς της η Ένωση προσπαθούσε να μείνει στο παιχνίδι με επιθέσεις κυρίως από τους ίντερ της.

Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Τζηρά να δίνει προβάδισμα έξι τερμάτων στην ομάδα του με το ένατο προσωπικό του τέρμα (17-11). Μετά από 44 περίπου λεπτά παιχνιδιού υπήρξε μικρή διακοπή για να καθαριστεί το τερέν, μα τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια.

Η Ένωση ήταν μόνιμα πίσω στο σκορ, κατάφερε να μειώσει μέχρι στο -4, όμως οι Πειραιώτες έβρισκαν συνεχώς λύσεις επιθετικά, ενώ στα μετόπισθεν αρνούνταν να δεχτούν γκολ. Ο Ρέινα έκανε το +6 και ο Τσίλης στη συνέχεια μετά από κλέψιμο προ κενής εστίας έκανε το +7 (20-13).

Η ΑΕΚ φάνηκε να αποδέχεται την μοίρα της και δεν επιχείρησε το κάτι παραπάνω για να έρθει η ανατροπή. Ο Ολυμπιακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο εμφατικό 23-13 και έκανε το back to back κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024