Χενάρι: «Φαβορί Ελλάδα και Βραζιλία στον όμιλο»

Στο γεγονός ότι Βραζιλία και Ελλάδα είναι τα φαβορί του ομίλου στάθηκε ο προπονητής της Νέας Ζηλανδίας, Πολ Χενάρι.
Χενάρι: «Φαβορί Ελλάδα και Βραζιλία στον όμιλο» | in.gr

Την κλήρωση της Νέας Ζηλανδίας σχολίασε Πολ Χενάρι, ο οποίος τόνισε ότι οι «Tall Blacks» θα έχουν αρκετά δύσκολη αποστολή για διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Νέα Ζηλανδία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική ομάδας αλλά και με την Βραζιλία, με τον 40χρονο προπονητή να τονίζει ότι αυτές οι δυο ομάδες είναι τα φαβορί του ομίλου.

Παρόλο αυτά, ο Πολ Χενάρι είναι αρκετά αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του, καθώς όπως τόνισε μια ομάδα στην ημέρα της μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι πάντα συναρπαστική διαδικασία σε ένα ταξίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο το να ανακαλύπτουμε τον αντίπαλό μας και να ξεκινάμε την εφαρμογή των πλάνων μας. Προφανώς θα είναι δύσκολο. Πρέπει να συμβεί έτσι και λογικά αυτό θα γίνει, αυτό είναι το μπάσκετ.

Η θέση μας στην παγκόσμια βαθμολογία μας κατατάσσει ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου, αλλά το μπάσκετ είναι ένα από τα οικουμενικό σπορ, όπου ο καθένας στις Τοp 50 και 60 θέσεις μπορεί να κερδίσει μία ομάδα της δεκάδας στην μέρα του.

Η Ελλάδα και η Βραζιλία θα είναι τα φαβορί του ομίλου αλλά και το Μαυροβούνιο είναι μία σεβαστή μπασκετική κοινότητα. Θα δουλέψουμε τα πλάνα μας για να έχουμε επιτυχία κόντρα σε όλους τους αντιπάλους. Η δουλειά μας μαζί με το τεχνικό επιτελείο είναι να προετοιμαστούμε για να παίξουμε με βάση τις δυνατότητές μας και φσυικά να επιλέξουμε το τελικό μας ρόστερ».

One ChannelΟ νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας