Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χενάρι: «Φαβορί Ελλάδα και Βραζιλία στον όμιλο»

Χενάρι: «Φαβορί Ελλάδα και Βραζιλία στον όμιλο»

Στο γεγονός ότι Βραζιλία και Ελλάδα είναι τα φαβορί του ομίλου στάθηκε ο προπονητής της Νέας Ζηλανδίας, Πολ Χενάρι.

Την κλήρωση της Νέας Ζηλανδίας σχολίασε Πολ Χενάρι, ο οποίος τόνισε ότι οι «Tall Blacks» θα έχουν αρκετά δύσκολη αποστολή για διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Νέα Ζηλανδία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική ομάδας αλλά και με την Βραζιλία, με τον 40χρονο προπονητή να τονίζει ότι αυτές οι δυο ομάδες είναι τα φαβορί του ομίλου.

Παρόλο αυτά, ο Πολ Χενάρι είναι αρκετά αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του, καθώς όπως τόνισε μια ομάδα στην ημέρα της μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι πάντα συναρπαστική διαδικασία σε ένα ταξίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο το να ανακαλύπτουμε τον αντίπαλό μας και να ξεκινάμε την εφαρμογή των πλάνων μας. Προφανώς θα είναι δύσκολο. Πρέπει να συμβεί έτσι και λογικά αυτό θα γίνει, αυτό είναι το μπάσκετ.

Η θέση μας στην παγκόσμια βαθμολογία μας κατατάσσει ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου, αλλά το μπάσκετ είναι ένα από τα οικουμενικό σπορ, όπου ο καθένας στις Τοp 50 και 60 θέσεις μπορεί να κερδίσει μία ομάδα της δεκάδας στην μέρα του.

Η Ελλάδα και η Βραζιλία θα είναι τα φαβορί του ομίλου αλλά και το Μαυροβούνιο είναι μία σεβαστή μπασκετική κοινότητα. Θα δουλέψουμε τα πλάνα μας για να έχουμε επιτυχία κόντρα σε όλους τους αντιπάλους. Η δουλειά μας μαζί με το τεχνικό επιτελείο είναι να προετοιμαστούμε για να παίξουμε με βάση τις δυνατότητές μας και φσυικά να επιλέξουμε το τελικό μας ρόστερ».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024