Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έλληνας κάτοικος στον τόπο της επίθεσης: Το μαγαζί μου είναι 500 μέτρα από το ένα τέμενος

Έλληνας κάτοικος στον τόπο της επίθεσης: Το μαγαζί μου είναι 500 μέτρα από το ένα τέμενος

Ο Δ.Μερεντίτης μιλώντας στον ANT1 ανέφερε πως ο ένας εκ των δραστών του μακελειού συνελήφθη έξω από ένα σχολείο όπου είχε καταφύγει, δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου έγινε το συμβάν. «Το μαγαζί μου βρίσκετια 500 μέτρα μακριά από εκεί που έγινε το φονικό περιστατικό. Είμαστε σοκαρισμένοι»

Συγκλονίζει η περιγραφή Έλληνα κατοίκου της Νέας  Ζηλανδίας το μαγαζί του οποίου βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από το ένα τέμενος στο οποίο ο μακελάρης άφησε πίσω του πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

Ο Δ.Μερεντίτης μιλώντας στον ANT1 ανέφερε πως ο ένας εκ των δραστών του μακελειού συνελήφθη έξω από ένα σχολείο όπου είχε καταφύγει, δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου έγινε το συμβάν. «Το μαγαζί μου βρίσκετια 500 μέτρα μακριά από εκεί που έγινε το φονικό περιστατικό. Είμαστε σοκαρισμένοι».

«Ξεκίνησα να πάω στο μαγαζί αλλά οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει την περιοχή και δεν με άφησαν να προσεγγίσω. Το τζαμί έχει αρκετό κόσμο κάθε μέρα, γιατί το μουσουλμανικό στοιχείο στην περιοχή είναι ισχυρό» σημείωσε.

Όλες οι περιοχές όπως ανέφερε, είναι αποκλεισμένοι και ο κόσμος είναι σοκαρισμένος ενώ όπως είπε δεν γνωρίζει να υπάρχει κάποιος Έλληνας μεταξύ των τραυματιών.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024