Η Κ17 του Ολυμπιακού υποδέχεται στο Ρέντη την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, το Σάββατο (16/3), για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πάντως το συγκεκριμένο ντέρμπι δεν είναι μόνο για το γόητρο, καθώς έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 47 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» είναι δεύτεροι με 46 βαθμούς.
Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα social media των καναλιών Novasports, με το ματς να ξεκινά στις 12:00 το μεσημέρι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του