Μία σημαντικότατη απουσία έχει να ξεπεράσει ο Δημήτρης Ιτούδης στον αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό (19:00, Novasports 1). Συγκεκριμένα, νοκ-άουτ τέθηκε την τελευταία στιγμή ο Νάντο Ντε Κολό.
Ο Γάλλος άσος της ΤΣΣΚΑ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο πόδι κι έτσι δεν θα βρεθεί στο παρκέ για την αναμέτρηση.
Ο Ντε Κολό αποτελεί βασικό γρανάζι στην μηχανή της ρωσικής ομάδας, και προέρχεται από σερί πολύ καλών εμφανίσεων και αναμφίβολα είναι μια απειλή λιγότερη για τον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες του.
Ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με ανάρτησή του, υποστηρίζει πως υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και την Ρεάλ Μαδρίτης για την επιστροφή του Πορτογάλου στον πάγκο της.
Σε ανάρτηση που έκανε, ο Ροντινέι ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο του Ολυμπιακού για την απώλεια του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα υποσχέθηκε δυναμική επιστροφή τη νέα σεζόν.