Διαστάσεις έχει πάρει η απόφαση του Δήμου της Πάτρας να πάρει πίσω την αίθουσα «Αίγλη» της Βέσο Μάρε που είχε αρχικά παραχωρηθεί για την αποψινή συναυλία των «Rotting Christ», με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η εμφάνιση του συγκροτήματος.

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Αγγελάκας, ο οποίος έχει προγραμματίσει συναυλία στην Πάτρα, διεμήνυσε ότι αν δεν εμφανιστεί το συγκρότημα θα ακυρώσει και ο ίδιος τη δική του συναυλία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι αν δεν εμφανιστούν οι Rotting Christ, ούτε ο ίδιος θα εμφανιστεί. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του στο Facebook αναφέρει: «Rotting Greece (Σάπια Ελλάδα) μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων».

Όπως επίσης τονίζει: «αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε, δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο. Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη».