Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Boeing στηρίζει την παγκόσμια καθήλωση των 737 MAX

H Boeing στηρίζει την παγκόσμια καθήλωση των 737 MAX

Η εταιρεία Μπόινγκ ανακοίνωσε ότι εμπιστεύεται πλήρως την αξιοπιστία και ασφάλεια του 737 MAX, στηρίζει, ωστόσο, την απόφαση καθήλωσης στο έδαφος των αεροσκαφών της αυτού του τύπου μετά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις και για να καθησυχάσει το κοινό.

Η αεροναυπηγική εταιρεία Boeing ανακοίνωσε, μετά την απόφαση που έλαβαν και οι ΗΠΑ για την καθήλωση των αεροσκαφών του τύπου 737 MAX της εταιρείας, ότι στηρίζει αυτή την απόφαση, παρά το γεγονός ότι θεωρεί ασφαλή τον συγκεκριμένο τύπο αεροσκαφών.

«Κατόπιν συνεννόησης με την Ομοσπονδία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA), το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των Μεταφορών (NTSB), τις αρχές αερομεταφορών και τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο, η Boeing αποφάσισε, μετά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις και για να καθησυχάσει το κοινό για την ασφάλεια των αεροσκαφών της, να συστήσει στην FAA την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των αεροσκαφών 371 737 MAX σε όλο τον κόσμο» αναφέρει η αεροναυπηγική εταιρεία με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.

«Στηρίζουμε τις ενέργειες… »

Η εταιρεία, στη συνέχεια, παραθέτει τις δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Ντένις Μουίλενμπεργκ, ο οποίος τονίζει:

«Στηρίζουμε όλες αυτές τις προληπτικές ενέργειες που έχουν ληφθεί. Η ασφάλεια βρίσκεται στο επίκεντρο των σχεδιασμών της Boeing, όλο αυτό το διάστημα που ναυπηγούμε αεροσκάφη και για όσο θα συνεχίσουμε να το πράττουμε.

»Δεν υπάρχει σπουδαιότερη προτεραιότητα για τη εταιρεία μας και τη βιομηχανία μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κατανοήσουμε την αιτία των δυστυχημάτων σε συνεργασία με τους ερευνητές, και αναπτύσσουμε ασφαλείς βελτιώσεις για να εξασφαλίσουμε ότι αυτά δεν θα ξανασυμβούν».

Ο ίδιος εκφράζει τα συλλυπητήριά του «εκ μέρους όλης της ομάδας της Μπόινγκ» στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων αυτών των δυο αεροπορικών τραγωδιών.

Η Μπόινγκ προχωρεί σε αυτή τη σύσταση και στηρίζει την απόφαση της FAA (για την καθήλωση των αεροσκαφών), καταλήγει η ανακοίνωση της αεροναυπηγικής εταιρείας.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024