Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό, αλλά σίγουρος πως ο Προμηθέας μπορεί να πετύχει πολλά στο μέλλον παρουσιάστηκε ο Μάκης Γιατράς μετά την ήττα από την Τενερίφη.
«Συγχαρητήρια στην Τενερίφη, είναι μια εξαιρετική ομάδα, με ποιότητα και εμπειρία, που δεν μας επέτρεψε να παίξουμε όπως θέλαμε. Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, χάσαμε πολλές φορές την μπάλα μέσα από τα χέρια μας, είχαμε πολλά χαμένα ριμπάουντ και έτσι από το πρώτο δεκάλεπτο κυνηγούσαμε μεγάλες διαφορές.
Θέλω να συγχαρώ και τη δική μου ομάδα, γιατί παλέψαμε σχεδόν όλα τα παιχνίδια και σήμερα παρότι είχαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι παλέψαμε ως το τέλος. Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα που ήρθε για να μείνει και να περιμένετε πολλά καλά πράγματα από μας τα επόμενα χρόνια. Ευχαριστούμε την Τενερίφη για τη φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο BCL», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας από την Πάτρα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.