Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βόκολος : «Θέλει δύναμη και ψυχή αυτό που πέτυχε ο Βαλεριάνoς»

Βόκολος : «Θέλει δύναμη και ψυχή αυτό που πέτυχε ο Βαλεριάνoς»

Τι δήλωσε για την κλήση του Γιώργου Βαλεριάνου στην Εθνική ανδρών ο πρώην προπονητής του στις Ελπίδες Λεωνίδας Βόκολος

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος είχε καλέσει τον Γιώργο Βαλεριάνο στην Εθνική Ελπίδων, μίλησε με αφορμή την κλήση του κιτρινόμαυρου αμυντικού στην Εθνική Ανδρών.

Ακόμη μίλησε για τον Αρη γενικότερα, αλλά και τον Σάββα Παντελίδη ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλή δουλειά στους κίτρινους.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για το κάλεσμα στην Εθνική:

Κάθε ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στον Άρη οφείλει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Μεγάλη χαρά που τον κάλεσαν στην Εθνική ομάδα.

-Για την Εθνική ομάδα πλέον:

Νομίζω ότι έχει παρακολουθηθεί αρκετά. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν είναι σημαντική η κλήση αλλά η διάρκεια. Μακάρι να γίνει ένα μόνιμο στέλεχος στην Εθνική ομάδα. Στην Εθνική ομάδα από οποιοδήποτε πόστο και αν βρίσκεσαι, είναι τιμή. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Ειδικά σε αυτή την καινούρια προσπάθεια. Παιδιά όπως ο Μπασινάς για παράδειγμα κλήθηκε να δώσει και τα φώτα του.

-Για το αν θα καταφέρει η Εθνική να γίνει όπως παλιά:

Με σκληρή δουλειά, σοβαρότητα και συνέπεια μπορεί να ξαναβρεθεί εκεί που πρέπει. Μακάρι να γίνει.

-Για τον Βαλεριάνο:

Θέλει δύναμη και ψυχή. Δεν μπορώ να γνωρίζω τα εσωτερικά του Άρη αλλά εξωτερικά έχει μία συνέπεια και έχει μία καλή απόδοση. Η κλήση του θεωρώ ότι ήταν δίκαιη.

-Για τον Σιώπη:

Εξαιρετικός κάνει πολλή δουλειά στο γήπεδο. Όλες του οι χρονιές δείχνουν σταθερότητα και σοβαρότητα. Είναι αξιόλογος και πολύ καλό παιδί. Τον ξέρω από τις Εθνικές και από τον Πανιώνιο. Κάθε προπονητής θα τον ήθελε στην ομάδα του. Κλήθηκαν αρκετά νέα παιδιά. Μακάρι να φτιαχτεί ξανά αυτό το δυνατό σύνολο που θέλουμε.

-Για το πώς βλέπει την ομάδα της Εθνικής:

Δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμη. Ο όμιλος είναι βατός στις δυνατότητες της καλής Εθνικής ομάδας. Πρέπει να δούμε αν θα δημιουργηθεί το συμπαγές σύνολο που θέλουμε.

-Για την απουσία του Άρη από την μεγάλη κατηγορία τόσα χρόνια:

Είναι μία ομάδα που χρειάζεται. Έχει πολύ μεγάλη δυναμική. Έχει βαριά φανέλα και πολύ κόσμο. Μόνο και μόνο αυτά δείχνουν πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα. Ήταν πολύ άσχημα να βρεθεί κάτω ο Άρης. Από την πρώτη χρονιά του βλέπουμε να πρωταγωνιστεί. Πλέον έχει βρει τα πατήματα του. Με τη δυναμική του κόσμου θα καταφέρει να βγει Ευρώπη.

-Για τον Παντελίδη ως προπονητή:

Είμαι χαρούμενος για την πορεία του Παντελίδη. Η πορεία του δείχνει την εξέλιξη του. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι στον Άρη. Πέρασε λίγο δύσκολα, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Στον Άρη του έδωσαν το χρόνο που έπρεπε και βλέπουμε τα αποτελέσματα. Είναι άσχημη η έλλειψη υπομονής στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη γενικά υπάρχει η λέξη υπομονή.

-Για το πού βρίσκεται αυτή την περίοδο:

Τώρα δεν είμαι πουθενά. Προσπαθώ να βρω κάτι σοβαρό και υγιές.

-Για τον λόγο που δεν ήρθε στον Άρη πριν μερικά χρόνια:

Υπήρχε μία συγκεκριμένη πρόταση, είχα μιλήσει, είχα βρεθεί στα γραφεία και περίμενα να γίνουν κάποια πράγματα που είπαμε στο συμβόλαιο. Αφού δεν έγιναν οι όροι τελικά έφυγα και έτσι κατέληξα στον Π.Α.Ο.Κ. Εκείνη η περίοδος ήταν δύσκολη στον Άρη με τους Σαουδάραβες και γι’ αυτό έγινε μπέρδεμα.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024