Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Στην Πορτογαλία θα χειρουργηθεί ο Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ : Στην Πορτογαλία θα χειρουργηθεί ο Μαουρίσιο

Ύστερα από συζήτηση του Ζοσέ Μαουρίσιο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αποφασίστηκε ο Βραζιλιάνος να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να χειρουργηθεί

Οι αποφάσεις λήφθηκαν και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο Ζοσέ Μαουρίσιο από θα χειρουργηθεί για την αποκατάσταση της ζημιάς στο χιαστό την ερχόμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία.

Ο ποδοσφαιριστής, κατόπιν συμφωνίας με τον σύλλογο και το ιατρικό τιμ, πρόκειται ν’ αναχωρήσει αύριο Παρασκευή (15/3) για το Πόρτο όπου την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον ορθοπεδικό κ. Νορόνια.

Ο Μαουρίσιο θα παραμείνει στην Πορτογαλία για το πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο αποκατάστασης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα (κι αναμένεται να διαρκέσει 2-3 εβδομάδες) από την ομάδα αποκατάστασης της Εθνικής Πορτογαλίας.

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για το δεύτερο στάδιο της αποθεραπείας του που θα καταρτιστεί έπειτα από συνεννόηση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ και του κ. Νορόνια.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024