Την παραχώρηση του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου στην ΠΑΕ ΟΦΗ για τα επόμενα 99 χρόνια, αλλά και του Γεντί Κουλέ για τα επόμενα 10 χρόνια ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Το προπονητικό κέντρο της ομάδας, αλλά και η ιστορική έδρα των Ομιλητών περνάει στην κυριότητα της ΠΑΕ, όπως συμφωνήθηκε μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/3).

Η παραπάνω συμφωνία θα επισημοποιηθεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ την προσεχή Δευτέρα (18/3) και την Τρίτη (19/3) θα υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Μετά από συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαρτίου μεταξύ των Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Άντζελο Παλυβός, Ιάσωνας Παπαστεφανάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης) και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ(Παναγιώτης Σπυριδάκης, Αντώνης Κοτσιφάκης, Παναγιώτης Αντωνακάκης, Κώστας Βαρβεράκης), με επικεφαλείς τους κ.κ. Μιχάλη Μπούση και Γιάννη Δανδάλη, συμφωνήθηκε από κοινού:

1) Η παραχώρηση του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου από τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ για τα επόμενα 99 χρόνια.

2) Η παραχώρηση του γηπέδου “Θ. Βαρδινογιάννης” από τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ για τα επόμενα 10 χρόνια.

Η παραπάνω συμφωνία θα επισημοποιηθεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ την προσεχή Δευτέρα 18 Μαρτίου και την επόμενη μέρα θα υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών».

Γράψτε το σχόλιό σας