Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λυτρώθηκε στο 93' η Βαλένθια, 5αρα η Τσέλσι, ανώδυνη ήττα η Νάπολι

Λυτρώθηκε στο 93′ η Βαλένθια, 5αρα η Τσέλσι, ανώδυνη ήττα η Νάπολι

Η Βαλένθια βρέθηκε μια «ανάσα» από τον αποκλεισμό, ο Γουέδες όμως σκόραρε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και ισοφαρίζοντας 1-1 την Κράσνονταρ, έστειλε τις «νυχτερίδες» στους «8» του Europa League. Πεντάρα της Τσέλσι μέσα στο Κίεβο, ανώδυνη ήττα για Νάπολι στην Αυστρία

Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στον αγώνα της Κράσνονταρ με την Βαλένθια στη Ρωσία, για τους «16» του Europa League. Οι Ισπανοί είδαν κατάματα τον αποκλεισμό να έρχεται, αλλά στο τέλος βρήκαν τον τρόπο να πάρουν την ισοπαλία και την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 85’ με τον Σουλεϊμάνοφ και με το χρυσό γκολ που είχαν πετύχει στο πρώτο παιχνίδι (ήττα με 2-1) κρατούσαν γερά στα χέρια τους το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Τελικά, αυτοί που χαμογέλασαν τελευταίοι ήταν οι παίκτες του Μαρσελίνιο. Οι Νυχτερίδες πίεσαν, βγήκαν μαζικά στην επίθεση και με γκολ του Γουέδες στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισαν σε 1-1. Ένα σκορ που τους έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Πεντάρα η Τσέλσι

Με οκτώ γκολ σε δύο αγώνες απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου η Τσέλσι πανηγύρισε με τον καλύτερο τρόπο την πρόκρισή της στους «8» του Europa League. Οι Λονδρέζοι μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, επικράτησαν με 5-0 στο Κίεβο και σφράγισαν το εισιτήριό τους. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ζιρού, ο οποίος σκόραρε τρία γκολ (5’, 33’, 59’). Τα άλλα δύο πέτυχαν οι Μάρκος Αλόνσο (45’) και Χόντσον Οντόι (78’).

Ήττα, αλλά πρόκριση για τη Νάπολι

Η Σάλτσμπουργκ τη νίκη, η Νάπολι την πρόκριση! Οι γηπεδούχοι μπορεί να κέρδισαν με 3-1, αλλά οι Ιταλοί έχοντας ως προίκα το 3-0 του πρώτου αγώνα πέρασαν στην επόμενη φάση. Οι Ναπολιτάνοι προηγήθηκαν στο 14’ με τον Μίλικ, με τους γηπεδούχους να φέρνουν το ματς τούμπα με τους Νταμπούρ (25’), Γκουλαμπραντσεν (65’) και Λεϊτγκέμπ (90’).

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024