Μετά την τελευταία επιβλητική του εμφάνιση κόντρα στην Ατλέτικο για τους «16» του Champions League, ο Ρονάλντο δέχθηκε την παγκόσμια αποθέωση και έκανε την ποδοσφαιρική υφήλιο να παραμιλάει και πάλι για χάρη του.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Πορτογάλο ερχόντουσαν από κάθε πλευρά, με τον διεθνή Τύπο να τον εκθειάζει και τον Ντιέγκο Σιμεόνε να υποκλίνεται, τονίζοντας πως ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος του κόσμου.

Μέχρι και ο Ρουντ Γκούλιτ μπήκε στο… χορό και μάλιστα το πήγε και ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας πως ο 34χρονος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Παρόλα αυτά, στο ίδιο μήκος κύματος δεν φάνηκε να βρίσκεται ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τον Κριστιάνο υποστήριξε πως αν και πρόκειται για εξωπραγματικό παίκτη δεν ανήκει στις ιδιοφυΐες του αθλήματος.

«Ο Ρονάλντο είναι εξωπραγματικός ποδοσφαιριστής, αλλά ο Μέσι είναι ιδιοφυΐα. Τρεις ποδοσφαιριστές είναι ποδοσφαιρικές διάνοιες. Ο Πελέ, ο Μαραντόνα και ο Μέσι. Ο Κριστιάνο είναι δυνατός, μπορεί να κατακτήσει τα πάντα, όμως δεν είναι ευφυής. Ο Μέσι γεννήθηκε ποδοσφαιρικά ευφυής…»