Το ρεκόρ των Κάρι – Τόμπσον : 200 τρίποντα έκαστος για 7 σερί σεζόν
Οι Στέφεν Κάρι και Κλέι Τόμπσον συνεχίζουν να γράφουν ιστορία σημειώνοντας 200 τρίποντα έκαστος για επτά συνεχόμενες σεζόν
Ο Στέφεν Κάρι είναι για πολλούς ο καλύτερος σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ και ο φίλος του στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον, δεν τα πηγαίνει χειρότερα αφού θεωρείται απλά… δολοφόνος από τα 7,25.
Οι δυο τους συνεχίζουν να γράφουν ιστορία, αφού ο Τόμπσον με τα πέντε τρίποντα που σημείωσε κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς, έφτασε τα 200 εύστοχα φέτος. Αυτό είναι κάτι που πετυχαίνει για έβδομη συνεχόμενη σεζόν.
Ο μοναδικός που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο είναι ο «Διόσκουρος» του στην ομάδα της Καλιφόρνια, Στεφ Κάρι.
Με λίγα λόγια και οι δύο είναι οι μοναδικοί στην ιστορία της λίγκας που πετυχαίνουν 200 τρίποντα για επτά συνεχόμενες σεζόν.
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442