Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague : Sold out σε «Γιαντ Ελιάου» και «Ζαλγκίριο Αρένα»

Euroleague : Sold out σε «Γιαντ Ελιάου» και «Ζαλγκίριο Αρένα»

Οι οπαδοί της Μακάμπι και της Ζαλγκίρις «κατέκλυσαν» τα γήπεδα των ομάδων τους για τα παιχνίδια με Εφές και Μπάγερν αντίστοιχα

Η Μακάμπι μετά την πρόσληψη του Γιάννη Σφαιρόπουλου κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προκριθεί στην Ευρωλίγκα. Με την καθοδήγηση του Ελληνα τεχνικού η «ομάδα του λαού» έχει μπει και πάλι σε τροχιά πρόκρισης, με τον κόσμο να έχει επιστρέψει μαζικά.

Στο αποψινό (14/3) ματς με την Εφές οι άνθρωποι της Μακάμπι ανακοίνωσαν sold-out στα εισιτήρια, καθώς εξαντλήθηκαν και τα 11.060!

Έτσι όπως γίνεται αντιληπτό η ατμόσφαιρα θα είναι «καυτή» στο γήπεδο καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων αναμένεται να κάνουν τα… πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα τους ώστε να πάρουν μια υπερπολύτιμη νίκη.

Εξάλλου γνωστοί για τη μαζική προσέλευση στο γήπεδο είναι οι οπαδοί και της Ζαλγκίρις. Παρότι φέτος η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν τα πάει καθόλου καλά έχοντας χάσει το «τρένο» της πρόκρισης από πολύ νωρίς, εκείνοι συνεχίζουν να στηρίζουν.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία από το επίσης αποψινό (14/3) ματς με τη Μπάγερν Μονάχου και θα καταλάβετε τι επικράτησε στη Ζαλγκίριο Αρίνα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024