Αρμάνι : Επιστρέφουν κόντρα στον Ολυμπιακό Τζέρελς και Νάναλι
Έτοιμοι για τη μάχη με τον Ολυμπιακό (14/03, 21:45) τέθηκαν οι Κέρτις Τζέρελς και Τζέιμς Νάναλι, οι οποίοι θα δώσουν κανονικά το «παρών» κόντρα στους «ερυθρόλευκους»
Με δυο επιστροφές θα υποδεχθεί απόψε η Αρμάνι Μιλάνο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στη Euroleague (14/3, 21:45, Novasports 2).
Συγκεκριμένα, οι Κέρτις Τζέρελς και Τζέιμς Νάναλι τέθηκαν ξανά στη διάθεση του τεχνικού του συλλόγου, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, μετά και την απουσία τους στο τελευταίο ματς του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Ρέτζιο Εμίλια.
Ο Τζέρελς είχε μείνει προληπτικά εκτός λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, ενώ ο Νάναλι βρισκόταν στην Αμερική για προσωπικούς λόγους.
Αμφότεροι πάντως δεν αντιμετωπίζουν πλέον κάποιο πρόβλημα και θα βρίσκονται τις επιλογές για το αποψινό παιχνίδι.
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442