Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φουλ... του S -και RS- στις αφίξεις της Audi για το 2019

Φουλ… του S -και RS- στις αφίξεις της Audi για το 2019

Πλην των εναλλακτικών σχεδίων που αφορούν την ηλεκτροκίνηση, η Audi έχει πλούσια ατζέντα και σε ό,τι αφορά τις σπορ προσανατολισμού εκδόσεις καθώς η γκάμα της κατά το 2019 θα υποδεχτεί 13 νέες S και RS εκδόσεις μοντέλων της.

Εκτός από το δεδομένο άνοιγμα προς την ηλεκτροκίνηση το οποίο θα επωμιστεί το αμιγώς ηλεκτροκίνητο E-Tron Sportback αλλά και το σχεδιασμένο για την Κίνα, επίσης ηλεκτρικό Q2 L E-Tron που ξεκινούν την εμπορική τους πορεία εντός του έτους, η Audi έχει στην ατζέντα της για το 2019 πληθώρα S, RS αλλά και R εκδόσεων οι οποίες θα αναλάβουν να υπογραμμίσουν την πιο σκληροπυρηνική πλευρά της γερμανικής φίρμας.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Audi, ο αριθμός των εκδόσεων που φέρουν την σφραγίδα της Audi Sport και έχουν ήδη κάνει ή πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους εντός του 2019 διαμορφώνεται σε 13 εκ των οποίων εννέα S καθώς και τέσσερα RS αλλά και R μοντέλα τα οποία θα προστεθούν στο portfolio της Audi.

Σε ό,τι αφορά την ταυτότητα των ακόμα άγνωστων σπορ μοντέλων, ξεκινώντας από τη βάση και χωρίς η Audi να ανοίγει ακόμα τα χαρτιά της, στις νέες S εκδόσεις που αναμένονται εντός του 2019, δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι παρουσίες του S8 αλλά και του SQ8 ενώ το χρίσμα S αναμένεται να λάβουν επίσης εντός του έτους τα A7 Sportback καθώς και τo Α6 τόσο στην τετράθυρη όσο και στην πρακτικότερη, Avant παραλλαγή του.

Το ρόστερ των νέων S, αναμένεται να συμπληρώσει η αντίστοιχη έκδοση του Q3 καθώς ήδη τα αντίστοιχα δοκιμαστικά πρωτότυπα έχουν πυκνώσει τις εμφανίσεις τους.

Περνώντας στις RS εκδόσεις που αναμένονται εντός του 2019, δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι αφίξεις του RS7 Sportback αλλά και του RS6 ενώ προς το τέλος της χρονιάς δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του και το RSQ3.

Παράλληλα, όπως έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί η Audi, στα σχέδια της περιλαμβάνεται και η επάνοδος ενός αποκλειστικά πισωκίνητου R8, ωστόσο μένει άγνωστο προς το παρόν αν η συγκεκριμένη έκδοση θα βασιστεί στην τρέχουσα ή στην ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου.

Σε κάθε περίπτωση, στις αφίξεις των σπορ εκδόσεων για το 2019 θα πρέπει να συνυπολογιστούν και αυτές των RS5 Sportback, ΤΤRS καθώς και του προσφάτως αποκαλυφθέντος SQ5 TDI τα οποία έχουν ήδη αποκαλυφθεί και εκκρεμεί η έναρξη της εμπορικής τους πορείας.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024