Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διά βίου αποκλεισμός στον οπαδό που έβρισε τον Γουέστμπρουκ

Διά βίου αποκλεισμός στον οπαδό που έβρισε τον Γουέστμπρουκ

Η ομάδα της Γιούτα αποφάσισε να επιβάλει διά βίου απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο της στον οπαδό που έβρισε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ

Καμία έκπτωση, καμία ελαστικότητα. Για τους Γιούτα Τζαζ δεν είχε σημασία ότι ο οπαδός τους επιτέθηκε φραστικά σε μπασκετμπολίστα της αντίπαλης ομάδας. Δεν έκαναν διαχωρισμό και αποφάσισαν να επιβάλουν διά βίου αποκλεισμό στον άνθρωπο που έβρισε χυδαία τον Ράσελ Γουέστμπρουκ των Θάντερ.

Αρκετοί παίκτες της ομάδας, όπως οι Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρούντι Γκομπέρ εξέφρασαν την στήριξη τους στον Γουέστμπρουκ, ενώ η επίσημη τοποθέτηση των Τζαζ ανέφερε πως «Δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές επιθέσεις ή ασέβεια στο παιχνίδι μας. Καθένας έχει το δικαίωμα να παίζει σε ένα ασφαλές και θετικό περιβάλλον».

Ο οπαδός της Γιούτα φέρεται να είπε στον Ουέστμπρουκ «πέσε τώρα στα γόνατα, όπως έχεις συνηθίσει», με τον ηγέτη της Οκλαχόμα να του απαντάει «Θα σε γ@@@σω, ορκίζομαι σε ό,τι αγαπάω».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024