Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
BCL : Η ΑΕΚ για τα κεκτημένα, ο ΠΑΟΚ τα… ρέστα του

BCL : Η ΑΕΚ για τα κεκτημένα, ο ΠΑΟΚ τα… ρέστα του

Τα φώτα στρέφονται απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (13/3, 19:30, ΕΡΤ Sports) στη ρεβάνς του 84-75 που είχε επικρατήσει η Ένωση στην Πυλαία για το πρώτο ματς των «16» του BCL. Δυναμική παρουσία αναμένεται από τον κόσμο της «Βασίλισσας» με την προπώληση των εισιτηρίων να είναι εντυπωσιακή

Τις διαφορές τους στη φάση των «16» του Basketball Champions League θα λύσουν απόψε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ( (13/3, 19:30, ΟΑΚΑ, ΕΡΤ Sports) με την Ένωση να είναι γηπεδούχος και να έχει επιπλέον ως δικλείδα ασφαλείας το +9 από την εκτός έδρας νίκη στο πρώτο ματς στην Πυλαία (75-84).

Οι Κιτρινόμαυροι, που αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα την εβδομάδα που μεσολάβησε από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, δεν θα έχει τους γνωστούς απόντες Ξανθόπουλο και Καββαδά, ενώ ο Θίοντορ που ακολούθησε ειδική θεραπεία για το πρόβλημα μετά το ματς με τον Χολαργό δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε χθες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι ούτε αυτός στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι.

Η Ένωση στοχεύει στη νίκη κι όχι στη διαφύλαξη της διαφοράς ώστε να μην μπει σε περιπέτειες κάτι που έχουν καταστήσει σαφές από τη λήξη του πρώτου ματς όλοι στην ομάδα με τις δηλώσεις τους.

Ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται από την Τρίτη στην Αθήνα και προπονήθηκε το βράδυ της ίδιας μέρας στο κλειστό «Νίκος Γκάλης», ταξίδεψε με 11 παίκτες στη διάθεση του Βασίλη Παπαθεοδώρου. Εκτός είναι μόνο ο Τζαμάλ Τζόουνς ο οποίος είναι γνωστό ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω επέμβασης στο γόνατο. Μαζί με την αποστολή βρίσκεται κι ο Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος θα είναι στο πλευρό της ομάδας.

Για τους «ασπρόμαυρους» τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα καθώς καλούνται να πάρουν όχι απλά τη νίκη αλλά και μια διαφορά 10 πόντων ώστε να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ επικρατήσει με 9 πόντους διαφορά της ΑΕΚ, τότε το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση. Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο στην κανονική διάρκεια, προκρίνεται η ΑΕΚ λόγω του +9 της περασμένης Τρίτης.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν και τη δυναμική συμπαράσταση του κόσμου τους που αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν καθώς εκτιμάται ότι στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν περισσότεροι από 12.000 οπαδοί της ΑΕΚ.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024