Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωσε τον Ρονάλντο ο Σίνγκλετον και έφαγε άγριο κράξιμο! (pics)

Αποθέωσε τον Ρονάλντο ο Σίνγκλετον και έφαγε άγριο κράξιμο! (pics)

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το χατ-τρικ απέναντι στην Ατλέτικο και προκάλεσε την οργή των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε από το χέρι την Γιουβέντους και την οδήγησε με… μαθηματική ακρίβεια στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε χατ – τρικ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0) και έβαλε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στον θρίαμβο της ιταλικής ομάδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μάλιστα δεν πλήγωσε μόνο την Ατλέτικο, αλλά και την Μπαρτσελόνα! Η εντυπωσιακή του εμφάνιση προκάλεσε εμφύλιο στο εσωτερικό των Καταλανών, με τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να κράζουν τον Κρις Σίνγκλετον, επειδή… τόλμησε να αποθεώσει τον Πορτογάλο σταρ της Γιουβέντους!

Συγκεκριμένα, ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού έγραψε το όνομα του Ρονάλντο στο twitter, με τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να γίνονται έξαλλοι! «Κλείσε την πόρτα όταν φύγεις αυτό το καλοκαίρι, παρακαλώ» και «Έκανες κάποιο tweet έπειτα από τις back2back νίκες της Μπαρτσελόνα στο Clasico; Έχεις το δικαίωμα να υποστηρίζεις τις απόψεις σου. Αν προτιμάς τη Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα, ξεκαθάρισε το», ήταν μερικές από τις απαντήσεις στο μήνυμα του Αμερικανού.

Δείτε το… τιτίβισμά του

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024