Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi RS4 Avant 2020: Σταθερή αξία υπό συνεχή εξέλιξη

Audi RS4 Avant 2020: Σταθερή αξία υπό συνεχή εξέλιξη

Η κορυφαία σπορ έκφραση της γκάμας του Α4, παραδοσιακά στην πρακτικότερη wagon έκδοση αμαξώματος προετοιμάζει την ανανέωσή της, φροντίζοντας να προσφέρει σταθερά υψηλές επιδόσεις σε ένα πιο ελκυστικό σύνολο.

Φωτογραφίες: Automedia

To RS4 Avant εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης δίνοντας μια πρώτη γεύση από την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία θα αποτελέσει το επιστέγασμα ισχύος της ανανεωμένης γκάμας του Α4 το οποίο έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του.

Αν και η Audi μπαίνει στη διαδικασία να καλύψει ορισμένα τμήματα με καμουφλάζ, έχει αφήσει εκτεθειμένα τα πίσω φωτιστικά σώματα, τα οποία αντλούν τις επιρροές τους από τα νεότερα μοντέλα της γερμανικής φίρμας.

Στο μπροστινό τμήμα, ξεχωρίζουν τα επίσης νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα τα οποία εναρμονίζονται με τις πρόσφατες σχεδιαστικές εξελίξεις που έχουν επέλθει στο σχεδιαστικό κώδικα της Audi ενώ η χαρακτηριστική γρίλια δεν συναντά πλέον το καπό, όπως στο παρελθόν καθώς οι σχεδιαστές της γερμανικής φίρμας έχουν επιλέξει μια διαφορετική προσέγγιση που προσδίδει στο RS4 Avant μια πιο δυναμική «όψη».

Αν και επί του παρόντος δεν υπάρχουν ευκρινείς εικόνες από το εσωτερικό του, στις λήψεις όπου αυτό είναι εν μέρει ορατό διαπιστώνεται ότι το RS4 Avant διατηρεί το σύστημα infotainment σε στυλ ταμπλέτας, χωρίς αυτό να αποκλείεται να αλλάξει στο κοντινό μέλλον.

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά του, το RS4 Avant αναμένεται να εξακολουθήσει να εξοπλίζεται με τον twin-turbo V6 των 2,9 λίτρων ο οποίος στην σημερινή του εκδοχή αποδίδει 450 ίππους και 600 Nm ροπής. To παρών θα δώσει δεδομένα και το σύστημα quattro το οποίο μεταδίδει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, με τη συνδρομή του αυτόματου κιβωτίου των οκτώ σχέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνδυασμό με το προαιρετικό πακέτο εξοπλισμού RS Dynamic τα παραπάνω χαρακτηριστικά εγγυώνται επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 280 χλμ./ώρα, μεγέθη που κάθε παρά πρέπει να αποκλειστεί ότι θα τύχουν βελτίωσης χάρη στις στοχευμένες παρεμβάσεις της Audi στο μηχανικό σύνολο.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024