Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυκλοφόρησαν τα γραμματόσημα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Κυκλοφόρησαν τα γραμματόσημα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Δεκάδες σχημάτισαν ουρά έξω από το κεντρικό ταχυδρομείο κοντά στο σταθμό του Τόκιο για να πάρουν τα χέρια τους στα ειδικά γραμματόσημα

Τα γραμματόσημα για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 ξεκίνησαν να κυκλοφορούν σήμερα, ακριβώς 500 ημέρες πριν από την έναρξη του κορυφαίου αθλητικού γεγονός στον πλανήτη. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν στο Τόκιο στις 24 Ιουλίου του επόμενου έτους.

Τα γραμματόσημα, τα οποία κυκλοφόρησε η Japan Post Co., περιλαμβάνουν τις μασκότ των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Miraitowa and Someity καθώς και μια εικόνα του νέου Ολυμπιακού Σταδίου, το οποίο είναι ακόμα υπό κατασκευή.

Δεκάδες σχημάτισαν ουρά έξω από το κεντρικό ταχυδρομείο κοντά στο σταθμό του Τόκιο για να πάρουν τα χέρια τους στα ειδικά γραμματόσημα. Ένα εκατομμύριο φύλλα 10 γραμματοσήμων πωλούνται σε τιμή 920 γιέν (7,34 ευρώ).

Ο σχεδιαστής των γραμματοσήμων, Ακίρα Ταμάκι, δήλωσε ότι είχε εμπνευστεί από τα αναμνηστικά γραμματόσημα που έγιναν για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς του Τόκιο το 1964. «Αυτό που θέλαμε είναι να σχεδιάσουμε και να φτιάξουμε κάτι για να είμαστε υπερήφανοι για την Ιαπωνία», δήλωσε ο Ταμάκι στο Reuters, πριν από την έναρξη διάθεσης των γραμματοσήμων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024