Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς : «Αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που με ώθησε στο τένις»

Τσιτσιπάς : «Αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που με ώθησε στο τένις»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνάντησε από κοντά ένα από τα ινδάλματα της παιδικής του ηλικίας -τον Πιτ Σάμπρας- και αποκάλυψε ότι τον γέμισε με έμπνευση και προθυμία να παίξει τένις

O Στέφανος Τσιτσιπάς συναντήθηκε, μετά τη συμμετοχή του στο τουρνουά του Indian Wells στην Καλιφόρνια, με τον θρυλικό Πιτ Σάμπρας, ένα από τα ινδάλματα του και τον πρώτο που είδε ποτέ να παίζει τένις από την τηλεόραση όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο νεαρός πρωταθλητής μίλησε με θαυμασμό για τον θρυλικό Ελληνοαμερικανό σταρ του παρελθόντος και αναφέρθηκε στην επιρροή που είχε στον ίδιο:

«Αυτή η έκφραση που έχεις όταν νομίζεις ότι ονειρεύεσαι, όταν συναντάς τον πρώτο άνθρωπο που είδες να παίζει τένις στην τηλεόραση. Τον άνθρωπο που σε έκανε να βγεις έξω στα γήπεδα τένις στην παραλία, που σε έκανε να ονειρευτείς να παίξεις στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου, να κερδίσεις τρόπαια και διακρίσεις, να γίνεις έμπνευση για τους άλλους», τόνισε σχετικά ο Τσιτσιπάς και συμπλήρωσε στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Παρά το γεγονός πως βρισκόταν στο τέλος της καριέρας του, η παιδική μου ηλικία ήταν γεμάτη με αγώνες του Πιτ Σάμπρας και μάχες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Αυτός ο άνθρωπος μου έδωσε θάρρος και προθυμία να κυνηγήσω το όνειρό μου. Ένα όνειρο που αισθάνθηκα πως ήταν τρελά δύσκολο να πετύχω.

Είναι τιμή μου να στέκομαι δίπλα σου, Πιτ. Σε ευχαριστώ που γέμισες την παιδική μου ηλικία με ενθουσιασμό, ελπίδα, σκληρή δουλειά και την πρώτη μου προθυμία να παίξω τένις. Είσαι έμπνευση μέχρι και σήμερα και ελπίζω να συνεχίσεις να εμπνέεις πολλές γενιές ακόμα».

View this post on Instagram

That (dreaming) face you make when you meet the first guy that you’ve ever watched play tennis on TV. The person that made you want to go out at the tennis courts in the beach, made you dream about playing on all of the big stages and arenas around the world, winning trophies and titles, becoming an inspiration for others. Despite being at the end of his career, my childhood was filled with @petesamprasofficial matches and battles that I will never forget. This person has given me courage and eagerness to pursue my dream. A dream that felt insanely difficult to reach… it’s an honor to be standing next to you Pete. Thank you for filling my childhood with enthusiasm, hope, hard work ethic and an eager for me to play tennis in the first place. You are an inspiration up to this day, and I hope and inspiration for many generations to come.

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024