Μεγάλο πλήγμα στον ΠΑΟΚ οι σοβαροί τραυματισμοί
Μετά τους τραυματισμούς των Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα χρειαστεί ενίσχυση στη μεσαία γραμμή ενόψει της νέας σεζόν
Όταν ξεκινούσε η φετινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ είχε δημιουργήσει ένα ρόστερ στο οποίο βασικοί χαφ θα ήταν ο Μαουρίσιο (που είχε έρθει από πέρυσι) και ο Βέρνμπλουμ (που αποκτήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε), και αξιόπιστες λύσεις στο rotation θα έδιναν οι δοκιμασμένοι ήδη δύο σεζόν Κάνιας και Σάκχοφ (των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το προσεχές καλοκαίρι του 2019).
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος»
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει σε τρία ματς του Μουντιάλ (vid)
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442